Det kan du foretage dig weekenden Kommentarer lukket til Det kan du foretage dig weekenden 253

Det kan du foretage dig weekenden Kommentarer lukket til Det kan du foretage dig weekenden 254

Hvis du er så heldig at have fri i weekenderne, er det den tid på ugen, hvor du kan vælge enten at læne dig tilbage og koble af, eller du kan tage fat i nogle af de projekter, du ikke kan nå i hverdagen. Hvis du har sådan en weekend, hvor du ikke rigtig kan finde ud af, hvad du skal foretage dig, får du her nogle forslag.

Ryd op i dit skab

Hvis du er i humør til at få klaret nogle af de opgaver, du sjældent får gjort, men som er rigtig rare at få klaret, kan du springe ud i at rydde op i dine skabe. Du har garanteret nogle skabe og skuffer rundt omkring i huset, der trænger til en kærlig oprydning. Det er bare at starte et sted, få alt ud, få sorteret og få det hele pænt tilbage igen.

Ordn dine bede i haven

Har du grønne fingre og kan lide at være i haven, kan du bruge din weekend på at ordne havens bede. Du kan altid begynde at fjerne ukrudt og klippe blomster og planter til, hvis de trænger. Hvis du gerne vil gøre noget ekstra, kan du fylde flis i dine bede. Det vil give dine bede et flot og rustikt look, der pynter i resten af haven. Desuden har flis den effekt, at det holder jorden fugtigt helt op til jordens overflade, hvor den ellers normalt er skiftevis våd og tør. Det gør, at planterne vokser bedre. Find træflis her.

Tag en tur i biografen

Hvis du trænger til en weekend, hvor du kan trække dig lidt tilbage og bare hygge dig, kan du bruge en aften med en god ven eller kæreste i biografen. Find en sjov film og køb dig fattig i popkorn, så skal det nok blive en succes.

Previous ArticleNext Article