Indret din bolig med billedrammer Kommentarer lukket til Indret din bolig med billedrammer 231

Indret din bolig med billedrammer Kommentarer lukket til Indret din bolig med billedrammer 232

Det er ikke til at komme udenom, at vægge uden billeder hurtigt kan blive ret kedelige. Derfor kan en plakat i en flot billedramme gøre en kæmpe forskel, når du indretter dit hjem.

En billedramme er ligesom nogle fine sko, der komplimenterer til dit outfit, når du skal til fest. Den er med til at sætte prikken over i´et, og du kan med fordel indrette dit hjem med lige den eller dem, som du er vilde med. Billedrammerne giver hjemmet personlighed, og fungerer som en accessoires til dine møbler. Og så kan de skiftes ud efter humør. De overkommelige priser gør, at du kan skabe noget nyt derhjemme, uden at det bliver en dyr affære. Du bliver vild med det.

Sådan indretter du med billedrammer

Billedrammer findes både i jordnære og mere klassiske, markante farver, som sort og sølv. Er du til tidens trends med jordnære farver, vil du elske det naturlige look, som rammerne bidrager med. De er til dig, der elsker et hyggeligt hjem med en helt særlig ro, som naturens farver bringer med sig. Er du i stedet til det moderne byliv, vil du være vild med en sort eller sølvfarvet ramme. De giver et mere skarpt udtryk, som matcher den helt særlige energi, du finder i storbyerne.

Du kan indrette din bolig med billedrammer i flæng, og du kan hænge en enkelt op på væggen. Sætter du flere billedrammer op omkring hinanden, vil de sprede en del energi, og det kan se superflot ud, hvis du har et simpelt hjem i enkelte farver. Ønsker du derimod at skabe et enkelt udtryk, vil en billedramme gøre udfaldet. Den er utrolig fin i et klassisk hjem med danske designmøbler. Uanset hvordan du indretter med billedrammer, vil du helt sikkert elske den nye energi, som omfavner dit hjem.

Previous ArticleNext Article