Nyt tag? Vælg løsningen i dag Kommentarer lukket til Nyt tag? Vælg løsningen i dag 327

Trænger dit tag til en udskiftning? Eller er du i tvivl, om tiden til det? Så se her.

Forskellige tagtyper

Når du overvejer at få et nyt tag, er det ikke lige meget, hvilken belægning du vælger. Der er forskellige fordele og muligheder, alt efter om det nye tag skal lægges på huset, sommerhuset eller carporten. Derfor kan du nedenfor få et overblik over de mest anvendte tagtyper i Danmark:

  • Ståltag – en billig og flot løsning, til dig der ønsker en hurtig og fleksibel montering med et lækkert look.
  • Tegltag – det klassiske, populære tag med lang holdbarhed, og som består af et miljøbevidst naturprodukt.
  • Betontag – den stærke og solide løsning, der holder sit udseende i al slags vejr og er nemt at lægge.
  • Skifertag – det eksklusive, detaljerede look uden vedligeholdelse og med robust, stormsikkert resultat.
  • Eternittage – det miljørigtige og billige valg, som ofte bruges til sommer- og fritidshuse og er vedligeholdelsesfrit.

Det er vigtigt at vælge taget, der passer til dig og din ejendom. Det skal helst passe til husets udseende og historie. Derfor kan det være en god idé at booke et møde med en tagspecialist, der nemt kan vurdere den bedste tagkonstruktion til dit hus, så du ender med at få det bedste udtryk og med materiale af høj kvalitet.

Hvornår bør jeg skifte taget?

Et tag er altid nødvendigt og skal kunne modstå al slags vejr. Så hvis der er risiko for, at taget bliver utæt, eller hvis du skal i gang med renovering, tilbygning eller ombygning, kan det være aktuelt at skifte taget. Så vurdér tagets situation, eller få professionel hjælp, inden du starter byggeprojektet. Og ovenikøbet kan du gøre det mere miljørigtigt ved at vælge en efterisolering, der også vil sætte positive spor på din varmeregning. En god idé er også at sørge for lang garanti til dit tag.

Previous ArticleNext Article