Sådan finder du de rigtige lamper til hjemmet Kommentarer lukket til Sådan finder du de rigtige lamper til hjemmet 366

God belysning i hjemmet er vigtig for at skabe en hyggelig og rar atmosfære i hjemmet. Det kan dog være forskelligt fra rum til rum, hvilke lamper der kan være gode at vælge. I nogle rum har du måske brug for mere lys end i andre rum. Herunder får du en guide til, hvilke lamper der kan være gode at vælge til de forskellige rum i hjemmet. 

Køkkenet: 

I køkkenet har man ofte brug for masser af lys til madlavningen. Derfor er små spotlamper ideelle at bruge i køkkenet. Har du ikke allerede sådanne, kan du nemt får dem sat op i loftet. For at undgå skader og uheld er det en god ide at bruge en professionel elektriker til at sætte spotlamperne op. Bor du i nærheden af Bredebo, Løgumkloster eller Tønder, kan du få din lokale elektriker til at hjælpe med installationen af dine nye lamper. Du kan læse mere her, og se hvilke lamper din lokale elektriker forhandler. 

Stuen: 

I stuen skal du overveje, om du ønsker en kraftig belysning eller en mere afdæmpet belysning. En afdæmpet belysning kan være med til at skabe en mere varm og hyggelig atmosfære. Derimod er en lys stue med god belysning med til at give masser af lys i ægte skandinavisk stil. Overvej om du også her ønsker spotlamper, eller om du ønsker et par flotte pendlere. 

Badeværelset: 

De fleste ønsker at badeværelset skal være lyst. Derfor er spotlamper også meget ideelle til badeværelset. Hvis du selv eller din kone/kæreste ofte lægger make-up på badeværelset, er det særlig vigtig med god belysning. Det giver det bedste resultat. 

Soveværelset: 

I soveværelset kan det skabe en varm og rolig stemning med afdæmpet belysning. Et par flotte pendlere kan give soveværelset et hyggeligt udseende. Har du/I brug for ekstra lys, kan du evt. opsætte en eller to natlamper ved siden af sengen. 

Previous ArticleNext Article