Sæt fokus på miljøet og minimer dit plastikforbrug Kommentarer lukket til Sæt fokus på miljøet og minimer dit plastikforbrug 240

Sæt fokus på miljøet og minimer dit plastikforbrug Kommentarer lukket til Sæt fokus på miljøet og minimer dit plastikforbrug 241

De seneste år er der kommet stort fokus på miljø og klima. Vi er blevet meget bevidste om, at et stort plastikforbrug har forurenet vores planet, og ikke mindst verdenshavene lider under dette, med mere plastik end fisk i vandet. Heldigvis kan vi alle bidrage til forbedringer, og her kommer lidt gode råd til, hvordan du sætter fokus på miljøet i hjemmet, ved at minimere dit plastikforbrug.

Undgå at købe vand på flaske

På trods af et glimrende pantsystem, er plastikflasker altså stadig miljøsyndere, som vi godt kan undvære. Det betyder heldigvis ikke, at du behøver undvære iskoldt vand, eller vand med brus. Med en MiniCooler kan du altid få frisk og koldt vand, uden at bære tunge flasker med hjem. Faktisk kan du endda få en vandhane med danskvand. Og dermed har du altid let adgang til et glas koldt og brusende vand, direkte fra vandhanen og ned i glasset, helt uden brug af plastflasker.

Genbrug dine indkøbsposer

Der er en tilbagevendende debat om, hvor vidt produktionen af stofposer, eller anvendelsen af plastikposer forurener mest. Men det er til gengæld let at blive enige om, at det er bedst at minimere brugen af plastik mest muligt, og dermed giver det altså altid mening, at genbruge sine indkøbsposer – uanset om de er lavet af stof eller plastik. Det er blot en vanesag at huske at have sine poser med hjemmefra. Men så gør du godt for miljøet, og du sparer ovenikøbet også penge.

Genbrug din plastikemballage

Det er svært at købe ret meget, uden at få en masse plastikemballage med hjem. En hel del af det, kan sagtens vaskes op og genbruges, i stedet for blot at blive smidt ud. Så spar penge på tubberware og fryseposer, og genbrug i stedet den emballage du får med når du køber ind.

Previous ArticleNext Article