Skær og hak ligesom landet bedste kokke Kommentarer lukket til Skær og hak ligesom landet bedste kokke 216

Mange går med antagelsen om, at kokkeknive kun er beregnet til professionelle. Dette er ikke tilfældet. Tværtimod er kokkekniven en genvej til at udskære kød og hakke grøntsager lige så lækkert og effektivt som landets bedste kokke.  En god kokkekniv skal først og fremmest være skarp. Derudover skal den både være holdbar og nem at arbejde med. Men uanset om du er på udgik efter et komplet sæt af knive til dit køkken, eller du blot mangler én god kvalitetskniv, så finder du hos Knivblokken et stort sortiment af alle knivtyper, så mon ikke, at du også kan finde dét knivsæt eller den kokkekniv, som dækker dine behov? Måske er dit behov også, at du ønsker høj kvalitet af de mest anerkendte mærker? Så er du ligeledes kommet det rette sted hen. Knivblokken leverer knive og tilbehør fra de førende brands som Global og KAI.

Knivtyper

Er du frisk på at eksperimentere og glædeligt bruger timer ved køkkenbordet? Hvis ja, så kræver det som regel, at udstyret er i orden. Du kender sikkert til oplevelsen af en sløv kokkekniv, som omdanner din friske, spændstige tomat om til tomatmos. Den slags madlavning er hverken flot eller sjov at være en del af. Men med disse fem basale knivtyper i god kvalitet kommer du rigtig langt, og du vil blive godt dækket ind på gadget-fronten i køkkenet.

  1. Køkkenkniv
  2. Urtekniv
  3. Nakiri-kniv
  4. Tung køkkenkniv
  5. Brødkniv

En køkkenkniv kommer vi ikke uden om i køkkenet. Det er en allround-kniv, som du kan bruge til de mest almindelige ting, og oftest er det denne kniv, du kommer til at bruge mest. Med hensyn til urtekniven er det vigtigt at finde den størrelse, som matcher dine behov. Som oftest har urtekniven en længde på 10 – 13 cm. Denne kniv bliver som navnet antyder brugt til urter og til at klare alle de småting, som kræver lidt mere finesse. Til trods for sit store ydre skal Nakiri-kniven ikke nødvendigvis bruges til det tunge arbejde i køkkenet. Denne er ideel til at snitte grøntsager. Som navnet antyder er den tunge køkkenkniv en heftig fætter. Det er denne, der klarer det tunge arbejde i køkkenet. Lige fra at flække en kylling til partering af ribben. Brødkniven kræver ikke den store forklaring. Den er et must have til de fleste køkkener og ikke kun til brød. Flere og flere tyer faktisk til brødkniven, når det handler om udskæring af tomater. Dette grundet takkerne på brødkniven bedre kan gribe fast i kødet, således du undgår at servere tomatmos i den grønne salat.

Tilbehør

Udover knive finder du hos Knivblokken også en masse tilbehør fra førende mærker. Det kan være tilbehør, som kan holde dine knive sikkert opbevaret og holde dem i god form, således de forbliver skarpe. Eksempelvis gør knivslibere fra Global og DICK dine knive så skarpe som nye. Dernæst er et køkken for mange ikke komplet uden et sæt skærebrætter fra enten Noyer, Rosendahl eller Joseph Joseph. Er det også gældende for dig? Find det her, Knivblokken.dk – alle de større knivbrands, og det vigtigste tilbehør.

Previous ArticleNext Article