Skal din boligdrøm udleves? Kommentarer lukket til Skal din boligdrøm udleves? 359

Er du på udkig efter en tømrer i Odense eller på resten af Fyn? Så har vi fundet det perfekte match. En god tømrer ved nemlig, hvad han laver, han er stabil, han kan løse de opgaver, du stiller ham, og så har han altid tilfredse kunder. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Vi har fundet ham. Hans navn er Ulrik Heide, og han har været tømrer i Odense i over 20 år.

Det kan være, at du drømmer om at få en ny terrasse, renoveret huset eller få bygget en tilbygning, så er din tømrer i Odense altså Ulrik Heide. Han har et godt netværk til kvalitetsleverandører, hvor prisen er til at overskue. Hans mænd er faguddannede, så du er sikret kvalitet hele vejen rundt.

Vælg de rigtige til opgaven

Når du vælger Heide Aps, vil der ikke være samme grossistled, som der er i mange andre tømrervirksomheder, og det gør noget fordelagtigt ved prisen på dine opgaver. Hos Heide er der ingen opgaver, der er for store eller for små – og det gælder både for private og erhverv.

Mandskabet er utroligt fleksibelt, og står klar til at rykke ud akut, hvis du har brug for det. Altså skal du vælge Heide, hvis du vil have en tømrer i Odense, der har styr på alt det, som du ikke har – hvad end det gælder udbygning, ombygning, renovering og meget mere.

Du kan trykke her, hvis du vil læse mere om Heide Aps – tømrer i Odense.

Previous ArticleNext Article