Slip for at gå i butikken og få alt leveret Kommentarer lukket til Slip for at gå i butikken og få alt leveret 219

Det er ikke os alle sammen der kan lide at gå ud i butikker for at shoppe. Det kan der være mange årsager til. Måske har du bare ikke tid. Måske kan du ikke lide stressen og de mange mennesker. Måske har du social fobi. Det betyder ikke det store hvorfor du ikke har lyst eller mulighed for at gå i butikker. Men nogle ting har du typisk ikke kunne klare online, men det kan du nu.

Dagligvarer

Der er efterhånden flere supermarkeder der enten leverer hjem til dig, eller som handler for dig, hvor du så kan afhente det i butikken. Nemlig, Bilka og Irma er alle eksempler på denne type services.

Bestiller du tidligt på dagen, kan du ofte endda få levering dagen efter. Du skal naturligvis være hjemme, når du får leveret.

Medicin

Medicin, uanset om det er håndkøb eller receptpligtig, har du typisk været nødt til at gå på apoteket efter. Det kan være svært at nå i en travl hverdag, grundet apotekernes åbningstider.

Det har dog ændret sig, og nu kan du også få dette leveret hjem til dig. Du logger ind med Nem-ID og kan dermed se dine recepter.

Lægekonsultationer

Indrømmet. Det er ikke alle lægekonsultationer du kan klare online. Men mange lægehuse har i dag muligheden for at få en email-konsultation, hvor du kan få fornyet recepter eller stille spørgsmål. Hvis lægen ikke føler h*n kan besvare dit spørgsmål tilfredsstillende kan de enten bede dig bestille en tid eller ringe ind.

Hifi

Er du en rigtig lydnørd, er det nok lidt et sats at købe højttalere online. Men ved du hvad du vil have kan det sagtens lade sig gøre. Ved du det ikke, sørg for at finde så mange anmeldelser du kan af de højttalere du overvejer, inden du køber. Dog har du jo altid 30 dages ubetinget returret på online køb foretaget i Danmark. Det kan du jo passende udnytte, men køber du og sender tilbage mange gange fra samme webshop, vil de nok til sidst ikke sælge til dig længere, så gør dit hjemmearbejde først.

Previous ArticleNext Article