Fra ødelagt iPhone til hurtig reparation Kommentarer lukket til Fra ødelagt iPhone til hurtig reparation 261

Mange af os kender scenariet: Man er på farten med sin iPhone i lommen, finder den hurtigt frem for at tjekke en notifikation, men var lidt for hurtig på fingrene. Den elskede mobil glider ud af hånden og lander på fortovsfliserne med skærmen nedadvendt. Når man løfter den op igen og vender den, ser man at skærmen nu er forvandlet til glasskår, og telefonen vil ikke tænde. Det er enormt irriterende!

De fleste har brug for deres iPhone flere gange om dagen, hvad enten det er til at tjekke hvornår den næste bus kører hjemad, hvordan vejret bliver i morgen, eller til at sende en sød besked til sin syge mormor – så når telefonen ikke fungerer, kan man føle sig helt sårbar. Særligt når man slet ikke har telefonen, fordi den er til reparation i en uges tid, kan man nærmest føle sig helt nøgen og ufunktionsdygtig uden den.

Reparation af din iPhone på lyn-tid i København

Hos iPhone Servicehop i nærheden af Frederiksberg, København V, kan du hurtigt og professionelt få fikset din mobil, så du ikke skal vente så længe på at gå og føle dig nøgen uden den, og uden at være funktionsdygtig – læs mere om iPhone reparation København her. Her kan din iPhone få en lyn-reparation på 30-90 minutters reparationstid, hvor du kan aflevere den når det bedst passer dig – helt uden at behøve bestille en tid.

Du kan også, via Service-2-go, få repareret din iPhone, Android smartphone, iPad, tablet, computer, Nokia-, Sony-, eller Huawei-produkt eller et helt andet produkt på din bopæl i København. Her afhentes dit defekte produkt og bringes hjem til dig igen efter reparationen. På den måde er du fri for at skal finde tid i en travl hverdag, til at møde op i en fysisk butik med din ødelagte mobil, tablet eller computer, for at få den repareret.

Previous ArticleNext Article