Kom hurtigt og nemt i gang med din webshop Kommentarer lukket til Kom hurtigt og nemt i gang med din webshop 294

Kom hurtigt og nemt i gang med din webshop Kommentarer lukket til Kom hurtigt og nemt i gang med din webshop 295

Det er absolut nødvendigt at have tilstedeværelse på internettet. Langsomt har webhandel slået detailhandel, og du kan handle næsten alt fra din sofa eller dit skrivebord. Det betyder også, at siden nettet rigtig tog fart og overtog, er der flere og flere, der udelukkende driver virksomhed på nettet. Har du en butik, som du også ønsker at få online? Det kan være, du overvejer at satse på webshoppen frem for en fysisk tilstedeværelse? Mangler du umiddelbart den tekniske snilde, når websiden skal sættes op og kodes, så den passer til dine behov? Shopify Danmark har lavet en løsning, hvor du slipper for at sætte dig ind i alt for meget af det tekniske. Det er smækfyldt med smarte funktioner, som du kommer til at bruge.

Nemt at komme i gang

Shopify Danmark har strømlinet alt det tekniske ved at sætte en hjemmeside op. Din webshop er således mere eller mindre klar til dig, når du abonnerer på shopify Danmark. Det er nemlig ikke så ligetil, som det måske lyder at sætte en webshop op, hvis du selv vil forsøge dig med det. Det er meget mere end bare at købe et domænenavn. Det er nemlig også at kode forskellige funktioner ind i din webshop, som du slipper for at bikse med, når du vælger at abonnere på shopify Danmark. Du kan i øjeblikket også prøve 14 dage gratis.

Funktionerne finder selv vej til din hjemmeside

De funktioner, du skal bruge kan for eksempel være rabat. På din webshop skal du have de samme muligheder for at give tilbud og lokke flere kunder til. Gennem shopify Danmark er det endda nemmere, end det vil være i virkeligheden. Du kan sætte udløbsdato på tilbuddet, så du ikke selv skal holde øje med, hvor lang tid tilbuddet er løbet. Der er også andre funktioner som leveringspriser med i pakken.

Previous ArticleNext Article