Føl dig mere tryg som bestyrelsesmedlem med en bestyrelsesansvarsforsikring Kommentarer lukket til Føl dig mere tryg som bestyrelsesmedlem med en bestyrelsesansvarsforsikring 620

Føl dig mere tryg som bestyrelsesmedlem med en bestyrelsesansvarsforsikring Kommentarer lukket til Føl dig mere tryg som bestyrelsesmedlem med en bestyrelsesansvarsforsikring 621

Det kan være rigtig fedt at være medlem af en bestyrelse, fordi man får lov til at være med til at tage en masse beslutninger for et givent selskab. Det er et stort ansvar, man har og en god måde at udfordre sig selv på. Med ansvaret følger der dog ikke kun de positive sider med, men også de negative. Man kan derfor også risikere, at få nogle mindre positive oplevelser, hvor der for eksempel kan være problemer med en kreditor. I sådanne situationer sidder man stadigvæk med ansvaret, og det kan resultere i, at man bliver sagsøgt og selv skal smide en hel del penge ud. Derfor er det enormt vigtigt, at man forsikrer sig, når man er bestyrelsesmedlem. Der er rigtig mange bestyrelsesmedlemmer, som ikke har en forsikring, og det kan ende med at blive enormt dyrt, hvis noget går galt. Man bør derfor anskaffe sig en bestyrelsesansvarsforsikring, som kan give en den rette dækning, når man sidder i en bestyrelse. På den måde behøves man ikke bekymre sig, og kan være rolig, selv hvis uheldet rammer. Uden en forsikring, kan det gå stærkt ud over ens personlige liv, og derfor er det helt klart en investering, som er værd at smide lidt penge i. Det er altså både en måde, hvorpå man kan føle sig mere tryg, samtidig med at man også kan spare en hel del penge, som man ellers selv skulle have betalt, hvis man bliver sagsøgt.

Hvad dækker en bestyrelsesansvarsforsikring?

Hvis man sidder i en bestyrelse og overvejer at få en forsikring, så er det naturligvis vigtigt at vide, hvordan man egentlig er dækket. Hos Board Assure kan du få en bestyrelsesforsikring, som dækker alt det nødvendige, når man er bestyrelsesmedelm. Deres forsikring dækker det ansvar, du står med som bestyrelsesmedlem. De kan give dig en dækning på helt op til 5 millioner kroner pr. skade. Det er en stor sum penge, som man ellers selv skulle have lagt ud, hvis man skulle støde på problemer, som bestyrelsesmedlem. Derudover, så kan de dække dig inden for alle selskaber, som ligger i Europa. Det betyder, at hvad end du er bestyrelsesmedlem for et selskab i Danmark, Polen eller Frankrig, så kan du få deres forsikring og blive dækket. Den dækker krav rejst i hele verden med undtagelse af USA og Canada. Du har altså en gennemgående forsikring, som kan dække det ansvar du får som bestyrelsesmedlem.

Få mere information om din næste bestyrelsesforsikring online

Når du skal vælge en bestyrelsesforsikring, kan det være en god idé at benytte sig af al den information, man kan finde online. Man kan gå ind på diverse forskellige forsikringssider og se, hvad de kan tilbyde en, som bestyrelsesmedlem. Derudover, så er der også mange forsikringselskaber, som giver dig et gratis tilbud, hvor du kan få en mere detaljeret beskrivelse af, hvad de kan dække dig med. Det er altså en god måde at sikre sig, at man finder den bedste løsning for en selv.

Previous ArticleNext Article