Gaven til ham eller hende, som har alt Kommentarer lukket til Gaven til ham eller hende, som har alt 403

Står du og skal give en gave til kvinden eller manden, som har alt? Ønsker din mor igen i år sig ikke noget? Eller ved du ikke hvad du skal give din ven, som ingen ønskeliste har? Vi kender alle det med at være helt blanke på, hvad pokker vi skal give folk i gave. Det er lige meget om det er så er din mor, far, moster, tante eller nabo. Selv med en fyldt ønskeliste, kan det være svært at finde rundt i. Men uanset om du har en ønskeliste at følge eller ej, er det så ikke federe at komme med noget, som fødselaren ikke forventer eller selv har skrevet på en liste? Der er i virkeligheden mange muligheder for at give en personlig gave. 

Sæt dig ind i vedkommendes interesser 

Med en gave kan du virkelig vise, at du kender personen og faktisk har tænkt dig om, da du købte eller lavede gaven. Lav derfor en kort brainstorm for dig selv. Hvad elsker vedkommende? Hvad kan han/hun absolut ikke lide? Har han/hun snakket ofte om et eller andet bestemt? Det er nu du har muligheden for at vise, at du faktisk lytter og husker, hvad fødselaren fortæller dig. Hvis han/hun i lang tid har snakket om en bestemt ting, og du så kommer med den, så vil det bare bringe noget ekstra glæde, et godt grin og noget at snakke om. 

3 gode gaver 

Her er samlet 3 idéer til en gave, som passer til begge køn og som vil kunne bringe glæde hos de fleste. 

  1. Hjemmelavet cocktailsæt. En anderledes, men også personlig gave, ville være at lave en kurv indeholdende forskellige ting til personens yndlingsdrinks. Køb f.eks. en drinks mixer, en lækker flaske spiritus, en sirup og nogle flotte sugerør. Det handler bare om at være kreativ og pakke gaven flot ind også. Ved du, at vedkommende ikke er så meget til drinks, me nforetrækker et glas whisky f.eks., så køb en lækker flaske af det og pak flot ind med et kort til. 
  2. Har du med en person at gøre, som elsker at stå i et køkken, så find på noget, som passer til det.   Personen, der har alt, kan altid bruge en ny køkkengadget eller køkkenudstyr. Man kan altid finde en af de der ting, som bare er blæret at have. Det kunne f.eks. være en chokoladefontæne eller en dehydrator, som kan dampe grøntsager. Altså noget, som man ikke nødvendigvis behøver, men som er fedt at have. 
  3. Giv en oplevelse. Hvis du virkelig er ude efter at gøre det personligt, så giv en oplevelse. Her kan du virkelig tilpasse det til den, som har fødselsdag. Elsker han/hun forkælelse og spa? Så giv en lækker massage. Eller er vedkommende helt vildt passioneret omkring vin? Så giv hende en tur til vinsmagning. I kan eventuelt gøre det sammen, for så bliver det en endnu mere hyggelig oplevelse og et minde, som I for evigt vil kunne dele.
Previous ArticleNext Article