Sådan får du en god start på B2B salg Kommentarer lukket til Sådan får du en god start på B2B salg 285

E-handel bliver større og større og det kan være svært at følge med. For at få en god start på B2B salg, er det derfor nødvendigt at have en god B2B webshop. Det skal være enkelt og ligetil at handle hos din virksomhed. På den måde sørger du for, at dine kunder får en god oplevelse – og du får en B2B webshop der sælger.

Undgå at være en rodebutik

Det er super vigtigt, at din webshop ikke bliver rodet. Der skal være styr på de forskellige sider, og der skal gerne være en god søgefunktion. Derudover kan det være relevant at inddele siderne i kategorier. På den måde har du allerede undgået det værste rod, og dine kunder vil helt sikkert være taknemmelige. Med dette har du sørget for, at der er overblik. Dog skal din B2B webshop ikke bare være overskuelig, den skal også være have nogle lækre features. Det kan være godt at forsøge at holde fast i den personlige relation til kunderne. Det kan f.eks. gøres ved at have funktionaliteter, der lader dig oprette rabatter til den enkelte kunde. På den måde sørger du for, at kunden stadig føler, at der er kontakt. Derudover kan mulighed for genbestilling og favoritlister også være med til at give en ekstra god købsoplevelse.

Pakkeløsninger

Det kan måske virke overvældende at skulle sørge for alt dette i din webshop. Derfor kan det være en god idé at vælge en pakkeløsning. På den måde kan du vælge, hvordan du vil have lige din B2B webshop. Den kan være helt enkel og nem, eller den kan være mere avanceret og have nogle lækre features. Du kan altså vælge det, der vil passe bedst til din virksomhed. Det vil helt sikkert være et godt udgangspunkt for dit fremtidige B2B salg. 

Previous ArticleNext Article