Sådan får din virksomhed mere tilfredse medarbejdere Kommentarer lukket til Sådan får din virksomhed mere tilfredse medarbejdere 197

Byggestenen i enhver virksomhed er medarbejderne. Mange ting ville en virksomhed nemlig kunne fungere uden, men de hårdtarbejdende medarbejdere som møder ind hver morgen, er ikke en af dem. Alene af den grund er det for dig som virksomhedsejer vigtigt løbende at sørge for at dine medarbejdere er tilfredse. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og der findes ikke et rigtigt eller forkert til hvordan du gør dette. Nogle virksomheder laver et bland-selv-slik område, mens andre laver et fitness lokale, og begge øger utvivlsomt tilfredsheden hos medarbejderne.

Sørg for jævnligt at opdatere udstyret

Gammelt og dårligt udstyr på arbejdspladsen kan være dybt frustrerende for den medarbejder som skal anvende det. Dette kan være alt fra en gammel og langsom computer, til halvulækkert og udateret klinikudstyr. For at øge medarbejder tilfredsheden er der derfor altid en god ide at sørge for at være opmærksom på om udstyret volder dem problemer, dette er nemlig altid en god indikator for hvornår det er ved at være på tide at skifte det pågældende udstyr ud. Du kan finde professionelt udstyr og inventar til klinikker her, derudover findes der også et utal af hjemmesider som forhandler gode og hurtige computere.

Giv løbende medarbejderen målrettet og personlig feedback

Noget andet som er utroligt vigtigt er også at give dine medarbejdere den rigtige feedback. Med den ”rigtige” feedback, menes der at det langtfra er nok at give en samlet ros til en hel afdeling samtidigt. Dettes skyldes at alle mennesker stræber efter at blive anerkendt og set, derfor er det en fordel at give mere personlig feedback til den enkelte medarbejder. Her kan du med fordel slå ned på enkelte områder, hvor medarbejderen udmærker sig særligt. På denne måde vil medarbejderen også i højere grad føle sig værdsat, samt at den indsat de yder ikke bliver overset, hvilket igen kan virke motiverende.

Previous ArticleNext Article