Derfor skal du bruge et rullestillads Kommentarer lukket til Derfor skal du bruge et rullestillads 343

Når der skal laves mindre reparationsopgaver i højden hos kunder, er det ikke altid, at der er meget plads. Og det kan gå ud over kvaliteten af udførelsen. Derfor har vi fundet den perfekte løsning, så du uanset hvor højt og hvor lidt plads, altid kan udføre dit arbejde til perfektion, hvor faktorer udefra ikke vil påvirke dit arbejde.

Med et rullestillads kan du nemt male og spartle høje vægge uden problemer – også i trænge omgivelser. Den maksimale arbejdshøjde med et rullestillads er 12 meter indendørs, så der kan sagtens males helt oppe i krogende. Der findes to forskellige størrelser af rullestillads, og dem kan du se her.

Sikkerhed i top

Det kan lyde lidt farligt, når det hedder rullestillads – for ruller det så? Heldigvis ruller de ikke, når du står på stilladset. Dog er det et must, at du altid har sikkerhedsudstyr på i form af en sikkerhedssele og traditionelt udstyr. Man kan nemlig aldrig overdrive med sikkerheden, da det blot kræver, at du er uopmærksom et kort øjeblik, og så kan uheldet ske.

Vi har fundet den perfekte virksomhed, hvis du er interesseret i at leje et rullestillads – her får du både råd og vejledning til den opgave, som du skal udføre. Så er du nemlig helt sikker på, at du får det rigtige rullestillads og ikke mindst, at sikkerheden er helt i top. Firmaet hedder CS City Stilladser – og har mange års erfaring, så du er i sikre hænder.

Previous ArticleNext Article