Er din virksomhed klar til 2019? Kommentarer lukket til Er din virksomhed klar til 2019? 387

2019 står for døren, og det betyder en helt frisk start. Årskiftet er en god anledning til at ændre på gamle vaner og forbedre flere ting. Årsskiftet er en tid til at reflektere, og det gælder også i virksomhedsregi. Måske er der nogle ting, I skal gøre helt anderledes i det nye år? Metoder eller produkter der skal prøves af. Måske skal I ligge en helt ny strategi? Læs med her og få 3 tips med på vejen, som kan inspirere din virksomhed.

 1. Vær kreative udenfor kontoret
  Hvis du og dine medarbejdere skal bruge det nye år på at udarbejde en ny strategi for virksomhedens fremtid eller skal være kreative på et eller andet bestemt område, kan det være en god idé at komme du af virksomhedens vante omgivelser. Et par dage i lejede konferencelokaler i København kan gøre rigtig meget. Ændring i omgivelser medvirker ofte til, at man tænker mere ud af boksen og kan snakke om problemerne og mulighederne på en helt anden måde. Adeo Office tilbyder smukke konferencelokaler København i Albertslund. Der er plads til mange forskellige typer arrangementer og god service. Lokalerne kan også anvendes til teambuilding, receptioner eller foredrag.
 2. Prøv en ny form for markedsføring
  Markedsføring betyder meget, men det behøver ikke at være dyrt. I stedet for at lave store og dyre annoncer kan I prøve at bruge Growth Hack-metoden, hvor man prøver sig frem og får flere kunder ved bl.a. at engagere dem på internettet. Det kan f.eks. være igennem SEO, sociale medier eller forskellige psykologiske metoder.
 3. Stop med at spilde tid på møder
  I de fleste virksomheder bliver der spildt alt for meget tid på unødvendige møder. Implementer et software system der gør det nemt at kommunikere og opdatere hinanden på diverse projekter. Hold kun møder der er absolut nødvendige og gør dem så korte som muligt.
  Prøv at stå op til jeres møde næste gang – det giver en bedre energi.
Previous ArticleNext Article