Er du træt af tomme kaffekander i arbejdstiden? Kommentarer lukket til Er du træt af tomme kaffekander i arbejdstiden? 253

Rigtig mange virksomheder i dag brygger utallige kander kaffe og te dagligt. Medarbejdere har brug for et dagligt koffeinindtag for at kunne holde sig kørende hele dagen. Men med den mængde kaffe der skal brygges dagligt, løber det stille og roligt op i forhold til, hvor meget tid man bruger på at vente på kaffen, sætte en ny kande i gang og på at koge vand til te. Det tager tid, og det er tid, man kunne have brugt på at arbejde. Derfor er det smart med en kaffeautomat. Med sådan en på kontoret, tager det ikke flere minutter at få en kop kaffe, og man risikerer ikke at gå ud i frokostlokalet og blive mødt af en tom kande. I mange kaffeautomater er det også muligt at vælge forskellige typer af kaffe, så du i løbet af dagen har mulighed for at variere, hvilken type kaffe du vil drikke.

Hvilken kaffeautomat skal man så vælge?

Uanset hvor stor en virksomhed du har eller arbejder hos, er der mulighed for at vælge kaffeautomater, der passer til virksomhedens størrelse. Hos nogle udbydere er det også muligt at vælge forskellige former for tilbehør til din kaffeautomat. Du kan blandt andet vælge et mælkekøleskab, kopper og låg eller ekstra kaffekander som passer perfekt, til hvis du befinder dig i en større virksomhed. Der findes også udbydere, der tilbyder rådgivning i hvilken type kaffeautomat, der passer til din virksomhed, og hvilken kaffebønne der matcher dine og dine kollegers smagsløg, og med kompetent rådgivning er du sikret, at du velovervejet kan vælge maskine og bønner, der får hele kontoret til at dufte af lækker, opkvikkende kaffe på ingen tid.

Previous ArticleNext Article