Få dit budskab igennem med et roll-up banner Kommentarer lukket til Få dit budskab igennem med et roll-up banner 318

Når det kommer til marketingsverdenen og den dertilhørende promovering af produktsider, findes der adskillige markedsføringsløsninger, som kan bidrage til at skabe opmærksomhed omkring et givent brand. Hvis man bevæger sig væk fra den digitale verden og ud i den virkelige af slagsen, fremstår de klassiske roll-up bannere stadigvæk som et glimrende markedsføringsværktøj til promoveringen af forskellige budskaber. Hvis du læser med i denne lille guide, kan du forhåbentlig få et indblik i roll-up bannernes potentiale samt et par praktiske informationer om samme.

Hurtig og nem eksponering

Ordet roll-up bannere dækker over transportable bannerstandere/stativer med tilhørende printede skilte. Letvægtsstanderne er fremstillet af aluminium, hvilket gør dem lette at transportere og sætte op, hvilket også gør roll-up bannere til et fortsat populært markedsføringsredskab blandt butiks- og restaurantejere, messehaller, museer, foredrag, udstillinger og lignende – sådan set i alle sammenhænge, hvor man har brug for at promovere et visuelt budskab til publikum. De er nemme at sætte op og pakke ned, og man kan naturligvis skifte skiltene efter behov. Hvis du følger linket, kan du finde dine roll-up bannere her og dermed klæde dig selv på til en visuelt skarp markedsføring.

Det praktiske

Der findes flere forskellige modeller, når det kommer til roll-up bannere. Bannerne er skræddersyet alt efter behov, da der er forskel på om de skal tages i brug indendørs eller udendørs samt hvor ofte de skal stilles frem. Du kan investere i både enkeltsidede og dobbeltsidede bannere, og det er også muligt at få fremstillet speciallavede bannere og bannerstandere i store størrelser (ofte op til 250 centimeter i højden). Normalvis ligger målene dog på 85 x 200. Du sender blot den eller de filer med dit skiltedesign til din leverandør (gerne som PDF-fil), og så klarer varetager de udprintningen på brandhæmmende polyester, som er sikkerhedsgodkendt til brug i indendørs haller.

Previous ArticleNext Article