Find og skab den rigtige arbejdsplads til din virksomhed Kommentarer lukket til Find og skab den rigtige arbejdsplads til din virksomhed 173

Find og skab den rigtige arbejdsplads til din virksomhed Kommentarer lukket til Find og skab den rigtige arbejdsplads til din virksomhed 174

Når man har fundet en lokation til sin virksomhed, er det næste skridt at sørge for, at alt er opdateret og klar til dig og dine ansattes indtagelse.

Det er fx parametre som sikkerhed, udseende og generelle faciliteter, I skal være opmærksomme på, når I skal have en god arbejdsplads.

Den økonomiske del

Noget, der er essentielt, at man er opmærksom på, er den økonomiske del af projektet. Mange af de gode kontorområder kræver en dyr husleje, så det er vigtigt at have et realistisk overblik over sin økonomi, så man ved, hvilke muligheder man har.

Er det fx stadig usikkert, hvor mange penge I tjener ind hver måned? Medmindre jeres virksomhed har eksisteret i mange år, kan det være svært at være fuldkommen sikker på, hvad man har råd til. Det er derfor som tommelfingerregel altid bedre at lede efter noget, der er lidt billigere end noget, I ender med at skulle flytte fra, fordi I ikke kan finansiere huslejen.

Sikkerhed

Hvad end I kommer fra en tidligere lokation eller leder efter jeres første sted, er det af største vigtighed, at I er observante på en god sikkerhed. Det er helt ligegyldigt hvor godt et lokale I finder, hvis ikke jeres ting er beskyttet.

Alliér jer derfor gerne med et godt sikkerhedssystem og suppler evt. med en industriport. Mange porte, der er designet til industri, er udstyret med fjernbetjening og overvågning, så I er bedst muligt stillet til en god sikkerhed på arbejdspladsen.

Generelle faciliteter

Et godt lokale kan dog ikke udgøre et godt arbejdsmiljø i sig selv. Det skal også fyldes op med de nødvendige møbler, den nødvendige teknik og ellers suppleres med generelle faciliteter.

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan I vælger at indrette jer. I skal overveje, hvilke arbejdsrutiner I har og derefter forsøge at indrette et lokale, der på bedste vis kan hjælpe jer med at udføre disse opgaver – uden at I får skader pga. dårlige arbejdsforhold.

Skal I fx sidde meget, gør I klogt i at investere i nogle hensigtsmæssige kontorstole og –borde. Går I meget rundt, kan det derimod gøre underværker at investere i en behagelig form for gulvbelægning.

Previous ArticleNext Article