Firmafest på budget Kommentarer lukket til Firmafest på budget 153


Sommerfesten i firmaet behøver ikke være en stor produktion, for at blive husket lang tid fremover. Hold firmasommerfesten uformel, og kom tættere på dine kolleger som resultat.

Der skal grilles

Det behøver ikke altid være en formel middag, når firmaet inviterer til fest. Hold i stedet en grillfest, gerne et sted, hvor I har mulighed for at slå et stort festtelt op udenfor, men med adgang til toiletfaciliteter og aflåst garderobe. Og så skal der grilles!

De fleste dele af landet har mindst én service, hvor du kan leje en grillmester med udstyr, til at komme og grille for jer. Du kan som regel også bestille tilbehør gennem samme service og få en rigtig fin grillbuffet til en fornuftig kuvertpris.

Gi’r du en fadøl?

Sådan en omgang grillmad skal da skylles ned med en fadbamse. Frem for at hyre et helt barhold, kan du i stedet se på leje af fadølsanlæg, som festudvalget så kan skiftes til at betjene på dagen, hvis I har mod på det. Man kan få sig mange gode grin og dybe samtaler om korrekt udskænkning af fadøl. Køb sodavand på dåser og hold dem kolde i baljer fyldt med isterninger. Eller i to liters flasker, hvis I vil undgå at skulle indsamle tomme dåser, men det kræver nok lidt flere i baren til at skænke.

Spil op til dans

En billig måde at få folk ud på dansegulvet, uden nødvendigvis at skulle hyre en DJ, er at holde musikken genkendelig og dansevenlig, og så at lave danselege – gerne med en præmie til vinderen, for at få flest mulige til at deltage. Det skal selvfølgelig være frivilligt at deltage, og er I mange må I tage det i hold, med en stor finale til sidst.

Ballondans er god til større arrangementer, ellers er både stoledans og stopdans stadig sjove, selvom man er voksen, især hvis man har fået lidt at drikke. Ud over at være sjove aktiviteter, som ikke kræver alverdens forberedelse, og med regler de fleste kender, så ryster det også virkelig folk sammen på en sjov og unik måde.

Rigtig god sommerfest.

Previous ArticleNext Article