Guide: Find den rigtige kasseløsning Kommentarer lukket til Guide: Find den rigtige kasseløsning 365

Når man starter butik, restaurant eller andet erhverv, hvor der er brug for et kasseapparat og en betalingsterminal, er det vigtigt, at dette matcher butikkens specifikke behov. Derfor er der udviklet mange forskellige typer af kasseløsninger til forskellige typer af virksomheder, og de kan være svære at danne et overblik over. Herunder får du vejledning i det mest overordnede valg; skal kasseløsningen være traditionelt eller moderne?

Traditionel eller moderne kasseløsning

Den traditionelle kasseløsning er til de virksomheder, der ikke har brug for et stort og avanceret kassesystem. Dette kan modtage betaling med kontanter og dankort, og det vil typiske være med fysiske knapper og en brugerflade, der er simpel at betjene. Selvom kasseapparatet er traditionelt og simpelt, fås de fleste med integreret dankortterminal, som fungerer med selve kasseapparatet og derved gør betalingen hurtig og nem. En sådan løsning er mest velegnet til små butikker, som blot har brug for at modtage betalinger.

Hvis din virksomhed skal mere end bare at modtage betalinger ved kassen, bør du investere i et mere moderne og avanceret kassesystem med touchskærm. Sådanne kassesystemer kan programmeres til at klare mange opgaver for dig, her i blandt: Opkobling til webshop, lagerstyring, økonomistyring, administration, ordrestyring, kommunikation med andre systemer samt kampagnestyring. Skal du bruge kasseløsningen til en restaurant, vil et sådant system også kunne varetage bordstyring, bordreservation samt madbestillinger, der sendes direkte ud til kokken.

Hvilken løsning har du brug for?

Om du skal åbne en lille lokal kiosk, en tøjbutik med webshop eller måske en stor restaurantkæde, findes der helt sikkert et kasseapparat og en betalingsterminal, der passer til. Har du brug for en kasseløsning i dag, er der professionel hjælp at hente hos Ebm.dk. Her kan du finde et stort sortiment, der kan dække behovene for langt de fleste brancher, eller du kan få skræddersyet en specifik kundeløsning efter dine behov og ønsker.

Previous ArticleNext Article