Hvilke labels skal du vælge til dit firma? Kommentarer lukket til Hvilke labels skal du vælge til dit firma? 2959

Som forretningsdrivende kender du sikkert labels og etiketter. Her kan der stå firmaets navn og slogan, eller det kan viderebringe anden nyttig information. Labels kan fås i mange forskellige størrelser, typer og materialer. Derfor kan det kan godt være lidt svært at vurdere, hvilken type label, man skal vælge. Her får du et lille overblik over fire mulige typer:

  • Thermal Transfer Labels

Hvis du skal bruge dine labels et sted, hvor der er varmt og en høj luftfugtighed, så er det denne type label, som du skal vælge, da den kan modstå høje temperaturer. Derfor  kan du bruge den i varme miljøer uden, at den bliver ødelagt eller ulæselig. Den kræver dog et farvebånd, som er et olieholdigt bånd.

  • Direct thermal labels

Labels giver mange muligheder, da det jo kun er kreativiteten, som sætter grænser for, hvad man kan printe på dem. Hvis du i din virksomhed bruger mange labels, så kan det være fornuftigt at vælge denne her type labels. Der kan du nemlig producere mange labels, billigt. Derudover er de mere miljøvenlige, fordi de ikke kræver et olieholdigt bånd.

  • Labels med UV-beskyttelse

Hvis man gerne vil spare penge og samtidig være miljøvenlig, så er det ikke kun direct thermal, som kan bruges. Labels med UV-beskyttelse er nemlig også en mulighed. Grundet UV-beskyttelsen kan du anvende dem i solen, uden at de blegner, og derfor behøver du ikke udskifte dine labels ofte.

  • Polyester labels

Denne type labels er et syntetisk plastikprodukt fremstillet af plastfibre. Det gør dem slidstærke, vandbestandige, fleksible og med en lang holdbarhed. Sammenlignet med labels af papir er de altså særligt velegnede til steder med fugt og vand.

Du kan lette dit arbejde ved at vælge nogle labels, som passer til dit arbejdsmiljø, så er du sikker på, at de forbliver lette at læse.Se mere her.

Previous ArticleNext Article