Hvordan skal dit firma opbevare jeres it-infrastruktur? Kommentarer lukket til Hvordan skal dit firma opbevare jeres it-infrastruktur? 882

Det er måske ikke et spørgsmål, som de fleste har et specielt nært forhold til, men det er alligevel er vigtigt et af slagsen. Hvis ikke man har styr på sin it-infrastruktur, så kommer man til at have problemer med at få hele firmaet til at fungere optimalt. Der er mange forskellige løsninger i dette henseende og man kan gøre brug af ting som public cloud, en dansk cloud eller et lokalt datacenter. Hvis det lyder uforståeligt, så frygt ej, for her er en lille oversigt over de forskellige ting.

Public cloud, dansk cloud og datacentre

Det er ikke noget, som man beskæftiger sig særligt meget med til dagligt, men det er uhyre vigtigt at have styr på. Med en public cloud vælger man, som ordet insinuerer, en offentlig cloud-løsning. Dette kunne for eksempel være Microsofts cloud-løsning Azure, som er en god cloud-løsning fra et af verdens førende tech-firmaer. Hvis man er lidt mere til det hjemlige, så kan man også vælge at få sin cloud-løsningen hostet af et dansk firma. På den måde sikrer man, at ens data bliver indenfor landets grænser og at man kan få kundeservice på dansk. Hvis man er til det helt lokale, kan man vælge at få lavet sit eget datacenter.

Fordelene ved et lokalt datacenter

Hvis du vælger at få lavet et lokalt datacenter for dit firma, så har i al jeres data på jeres virksomhed og derfor kommer det ikke andre steder hen. Det er attraktivt for nogle, fordi de føler, at de har bedre kontrol med det og selvom cloud-systemer er det nye sort indenfor it-infrastruktur, så er det stadig de lokale datacentre, der er de mest brugte. Hvis du skal have lavet et lokalt datacenter, så kan det ofte være en fordel at få det lavet af et professionelt firma, som kan lave en komplet løsning.

Previous ArticleNext Article