Køberrådgivning – din garanti for tryghed Kommentarer lukket til Køberrådgivning – din garanti for tryghed 258

Køberrådgivning – din garanti for tryghed Kommentarer lukket til Køberrådgivning – din garanti for tryghed 259

Har du lige fundet din drømmebolig, og har du nu brug for noget køberrådgivning? Så er du kommet til det rette sted. Køberrådgivning er din garanti for et sikkert og trygt boligkøb, og i denne artikel kan du læse meget mere om køberrådgivning ved huskøb.

Hvad er en køberrådgiver?

En køberrådgiver deltager typisk i en større del af den proces du er i, når du skal ud og købe en bolig. En køberrådgiver kan hjælpe dig med alt lige fra at finde selve drømmeboligen, til at besigtige boligen, være tovholder på hele den komplekse proces, prisforhandle og udføre det juridiske arbejde.

Når du vælger at få køberrådgivning, kan du godt forvente, at køberrådgiveren involverer sig i din livssituation, dine ønsker og forventninger til din kommende bolig, så du kan få professionel sparring omkring valget af bolig. Du kan helt overordnet godt forvente, at du ved køberrådgivning får en tovholder ved din side, som holder styr på alt lige fra at involvere en bygningssagkyndig, vurdere ejerskifteforsikringen, få detaljer på plads omkring boligen osv.

Er du ikke interesseret i selv at stå for prisforhandlingerne, så kan du også få hjælp til det gennem køberrådgivning. Her kan køberrådgiveren lægge en den strategi for forhandlingerne, som vil give det bedste resultat.

Køberrådgivning til når ejendomsmægleren laver skødet

I nogle tilfælde aftaler man på forhånd, at den sælgende ejendomsmægler står for selve berettigelsen. I sådanne tilfælde, vil du kun få brug får selve rådgivningen. Rådgivningen består af en gennemgang af alle ejendommens dokumenter, fremsendelse af eventuelle forbehold til medvirkende mægler eller sælger. Herefter vil der blive lavet en opfølgning og tjek af skøde samt refusionsopgørelse. Ved køberrådgivning bliver din handel altså fulgt helt til døren.

Den normale fremgangsmåde ved køberrådgivning er, at man først har en samtale, hvor behov bliver afdækket. Herefter skrives der under på en rådgivningsaftale – på denne måde er begge parter enige om, hvad der er blevet aftalt. Når alle formalia er på plads begynder rådgivningsarbejdet. Så er du på udkig efter drømmeboligen, og vil du gerne have lidt hjælp til at få handlen på plads, så kan du finde din køberrådgivning her.

Previous ArticleNext Article