Kom sikkert i hus med professionelle, der passer ligeså godt på dine ting som dig! Kommentarer lukket til Kom sikkert i hus med professionelle, der passer ligeså godt på dine ting som dig! 269

Kom sikkert i hus med professionelle, der passer ligeså godt på dine ting som dig! Kommentarer lukket til Kom sikkert i hus med professionelle, der passer ligeså godt på dine ting som dig! 270

Hjem kære hjem. Hjemmet er på alle måder en base. Det er her, hvor alt og alligevel ingenting sker. Forstået på den måde, at det er her, hvor alle de største udviklinger sker for os mennesker. Det er her, hvor vi lærer at gå, at snakke og så er det her, hvor vi danner vores tidligste og første bånd til andre mennesker- nemlig vores familiemedlemmer. Det er samtidigt her, hvor vi kan trække os tilbage, og føle, at vi laver ingenting. Men selv her, der laver vi noget- nemlig genopladning til, at vi igen skal møde udfordringer og indtryk, ikke blot udenfor, men også i hjemmet.

Det vil være en base hele livet, men det er den slags base, der ændrer sig med tiden. For langt de fleste vil den her base skifte rent fysisk lokalitet flere gange i livet, men dens funktion vil altid være den samme- nemlig den her kerne, hvor ud fra, at alting danner grobund.

Et flyttefirma i øjenhøjde

Affektionsværdi er derfor et helt centralt begreb, da det i den grad binder sig til de genstande, som vi slæber med hver gang, at vi flytter os, fordi de er intet mindre end vores højest elskede genstande. Hvad end de er praktiske eller for pyntens skyld, så ønsker man et flyttefirma, der har respekt for disse ting.

Her snakker vi om, at vi helst skal være i øjenhøjde, og kunne finde overensstemmelse mellem ønske og udførsel af opgaven. Her skal du aldrig føle dig pinligt berørt over at skulle bede nogle om at passe særligt godt på noget- for sagen er den, at vi passer særligt godt på det hele! Du har intet at bekymre dig om, da vi tager vores forbehold enormt seriøst, så du med ro i maven kan vælge os gang på gang.

Previous ArticleNext Article