Motiverende arbejdsmiljø Kommentarer lukket til Motiverende arbejdsmiljø 239

Hvis der er noget, der kan bidrage til et sundt og motiverende miljø på arbejdspladsen, så er det helt sikkert rammerne. Der er nemlig ikke noget værre end at have en arbejdsplads, hvor omgivelserne bare skriger på en kærlig hånd. Det kan være, at toiletforholdende er decideret ulækre. Eller at kontormiljøet er mørkt, gammelt og indelukket. Og det kan gøre, at man fra start bliver en smule demotiveret, når man møder på arbejde.

Derfor kan det være en rigtig god idé at finde et erhvervslejemål, hvor der ikke er noget at sætte en finger på. Hverken hvad indeklima angår eller det æstetiske udtryk. Så sikrer du nemlig, at det i hvert fald ikke dét dine medarbejdere vil beklage sig over. Men derimod, at de er stolte af deres arbejdsplads og er komfortable ved at være der. Du og dine medarbejdere skal tilbringe 37 timer om ugen der, og så er det vigtigt, at man trives.

Smukke rammer

Hvis du vil være sikker på, at dit næste erhvervslejemål både er smukt for øjnene med lyse rum og kvalitetsmaterialer, har et optimalt indeklima og har rammerne til, at dine medarbejdere kan trives, så ved vi, hvem der kan hjælpe.

Ejendomsselskabet Olav de Linde udlejer de lækreste erhvervslejemål – deres erhvervslejemål er altid beliggende centralt eller tæt på motorvejsafkørsler, alt efter hvad der passer jer bedst. De har erhvervslejemål i både Århus, Odense og København. De kører en helt bestemt stil, som skaber en rød tråd for deres lejemål. Du er derfor aldrig i tvivl, når du ser et erhvervslejemål fra Ejendomsselskabet Olav de Linde.

Previous ArticleNext Article