Overlad transskriberingen til Skribenterne.dk Kommentarer lukket til Overlad transskriberingen til Skribenterne.dk 301

Transskribering. En tidskrævende affære som kræver koncentration og timer i spandevis. Og en proces som er en nødvendighed, hvis du er i gang med en stor opgave, hvor du har foretaget interviews eller andet der krævede lydoptagelse. Som oftest er det nemlig et krav, at lydoptagelser skal dokumenteres på skrift, og det er ikke nødvendigvis den del af opgaven som er sjovest at gå i gang med. Ja, faktisk kan det være ret kedeligt, og derfor en kæmpe energisluger. Er du godt træt af at skulle transskribere, hver gang du er i gang med større projekter, så lad Skribenterne.dk gøre arbejdet for dig. De er sprognørder med et tredobbelt stort S, og har derfor intet imod at lytte til dine lange lydoptagelser, for derefter at skrive dem ned. De elsker nemlig deres arbejde, og transskriberer derfor med et smil på læben. Ikke én detalje bliver glemt, så vær forberedt på at modtage et gennemarbejdet dokument, når de er færdige med din bestilte opgave.

Så hvorfor ikke lade andre gøre det hårde arbejde, så du i stedet kan fokusere på vigtigere elementer i din opgave? Den tid du har afsat til opgaven er vigtigt, så hellere bruge den fornuftigt, end at kigge for længe ind i skærmen.

Pengepungen lider ingen last

Skribenterne.dk transskriberer for hvem som helst. Det gælder også studerende, og derfor er deres priser også på et niveau, hvor alle kan være med. Og uanset hvad er det en investering værd – du mister ikke livsglæden under det kedelige transskriberingsarbejde, og din dyrebare tid kan bruges på langt vigtigere opgaver. Måske du vælger at lade Skribenterne.dk transskribere for dig, fordi du trænger til en fritime, hvor kaffen kan nydes og hjernen slappe af. Alt er okay, og et er sikkert: Du kommer ikke til at fortryde Skribenterne.dk’s transskriberingshjælp.

Previous ArticleNext Article