Sådan får du en fed fest Kommentarer lukket til Sådan får du en fed fest 267

Er du blevet sat på posten til at holde den næste familiefest, firmafest, fødselsdag eller en anden slags fest, så frygt ej. Her vil du få tips til hvordan du kan holde en suveræn god fest og hvilke ting du skal bruge.

Balloner

Til enhver form for fest, så er man nødt til at have balloner. Det giver en god ”partyvibe” Man kan få balloner i alle former, farver, størrelser og så videre. Derfor passer de til enhver lejlighed.

En sikker vinder er balloner med tryk. Så kan man se at man har brugt tid på det og det bliver mere personligt.

Rekvisitter

Det er altid sjovt med nogle fotorekvisitter, så kan man få nogle rigtig sjove og gode instagram billeder og det bliver sjovt at se tilbage på. Man kan købe pakker, hvor der er forskellige ting i, fx briller, moustache, hatte, piber og så videre. Der er ingen grænser.

Selfie booth

Dette er en klar vinder blandt unge, hvor der er masser af alkohol og sjov. Her er der også fedt at have fotorekvisitter med, sjovere bliver det skam ikke. Når man ikke kan huske noget dagen efter, på grund af man har drukket så meget, så er det rart med sådan en, som har fanget alle de sjove øjeblikke. Man kan leje nogle myselfie kameraer til en rigtig god pris.

Stemning

Til sidst, skal man bare sørge for at der er god stemning og at alle har det sjovt. Det vigtigste er, at alle er samlet og har det sjovt. Man skal nyde aftenen og ikke stresse sig selv. Derfor er det vigtigt at have alt på plads dagen inden, så man bare kan slappe af og have det sjovt.

Det er selvfølgelig også helt vildt vigtigt med masser af god og høj musik, ellers er det jo ikke en fest.

Previous ArticleNext Article