Sådan vælger du det rette transportcenter Kommentarer lukket til Sådan vælger du det rette transportcenter 239

Sådan vælger du det rette transportcenter Kommentarer lukket til Sådan vælger du det rette transportcenter 240

Hvis du er vognmand, kender du med garanti betydningen af at vælge det rette transportcenter. Når man sender varer afsted mellem mange danske byer, har man behov for et sted at kunne stoppe. Det sted kræver en vis standard, hvis det skal være helt optimalt.

Typisk er de optimale forhold, at der er tankanlæg, vaskeanlæg, spisested / cafeteria og så mulighed for service på køretøjet.

Tankanlæg og vaskeanlæg

Det giver sig selv, at der er behov for benzin, når man har kørt på vejene i lang tid. Som chauffør er det dog ikke altid lige sådan et komme ind omkring et almindeligt tankanlæg, da der er tale om store lastbiler.

Benzin skal der dog på, og derfor er det dejligt bekvemmeligt, hvis der er denne mulighed på transportcentret.

Dertil kan det være rigtig rart, hvis der også er mulighed for at få vasket lastbilen, så den står flot igen. Som chauffør for et firma er man også ambassadør for en hel virksomhed eller organisation. Dermed ikke sagt, at man skal køre i en ren bil 24/7, da dette ville være et utopisk scenarie. Man kan dog gøre sig for at være med til at holde bilen ren – og ikke mindst nummerplade og lys synligt.

Cafeteria

Det er ikke sikkert, at madpakken er særlig interessant, hvis den har ligget i kabinen i mange timer. Derfor er det et meget stort plus, hvis dit transportcenter kan tilbyde dig lidt lækkert at spise. Det er jo ikke kun din lastbil, som skal tankes op, det er også din krop. I den forbindelse kan du naturligvis vælge at tanke dig en ekstra gang om i forhold til, hvad du fylder i den. De fleste cafeterier tilbyder heldigvis en god variation mellem sund og mere ’syndig’ mad.

Og så er det jo heller ikke helt tosset, at du har et sted at fylde din termokande.

Service til køretøjet

Det er af stor betydning, du kan få taget hånd om dit køretøj, når du lander på dit transportcenter. Har du særlige behov som f.eks. en påhængsvogn, en 3 akslet kærre eller andet særligt, er det vigtigt, der er folk, som kan hjælpe dig hurtigt videre. På den måde kan du få taget hånd om alle behov samme sted.

Previous ArticleNext Article