Skærp dit salg med den rigtige POS terminal Kommentarer lukket til Skærp dit salg med den rigtige POS terminal 302

Betalingskortet er danskernes foretrukne betalingsmiddel. De fleste herhjemme benytter sig af Dankortet, men det er ikke det eneste betalingskort, du møder i Danmark. Turister og rejsende fylder meget i det danske erhvervsliv. Det fylder mere end 100 milliarder årligt i danske kasseapparater og betalingsterminaler. Derfor er det vigtigt, at din løsning dækker mere end bare det basale Dankort. Betalingskort er ikke det eneste sted, du nyder godt af fleksibilitet på din betalingsterminal. På ipsdenmark.dkhandler de nemlig i det brandsmarte myPOS Smart system, som gør betalingerne betydeligt lettere at køre igennem.

Brugervenlighed, som kommer dig til fordel

Der er flere ting, som gør myPOS Smart systemet til den løsning, du bør overveje kraftigt. Det er en trådløs løsning, så du ikke er begrænset i, hvor dine kunder kan betale. Det sørger for, at du ikke skal bekymre dig om lange køer ved kassen. Du kommer til kunden. Det er service. Derudover er myPOS Smart systemet brugervenligt, så du og dit personale ikke skal føle, at det er mere besværligt at gennemføre betalinger end nødvendigt. Når du har travlt, er det sidste, du har lyst til, at du farer vild i din betalingsterminal. Når du bestiller dit myPOS Smart system, kommer det som en klar løsning. Ingen månedlige gebyrer. Oplader og et gratis simkort følger også med. Det betyder, at du kørende på rekordtid. Dine transaktioner følger den hastighed, og du får kørt dine betalinger igennem hurtigt. Ingen spildt tid. 

Dine betalinger bliver gemt så du stadig har overblikket

Du tænker måske, at du går på kompromis, når du vælger en bærbar løsning. At det begrænser, hvad systemet kan. Det gør det ikke. Dine betalinger bliver lagret på maskinen, så du har styr på dine betalinger. Der er tale om en lille, smart løsning, som kan det samme som mange stationære løsninger på markedet. Størrelsen gør løsningen god både udendørs og indendørs.

Previous ArticleNext Article