Skal du på messe? Tag vand med Kommentarer lukket til Skal du på messe? Tag vand med 386

Skal du på messe og være frontfigur for din virksomhed? Så er det en god idé at have en hel masse flasker vand med til de mennesker, du skal forsøge at lokke til at snakke med dig. Det skal ikke bare være vand i almindelige flasker, men derimod det man kalder for logovand. Logovand er flasker med din virksomheds logo på.Når du taler med mennesker, kan du tilbyde dem en flaskevand, eller det kan ligefrem være, at de kommer til dig, fordi de kan se at du tilbyder flaskevand. Man kan nemt blive tørstig, udmattet og en smule forvirret, når man er til messe, og derfor er det en god idé at give messedeltagerne muligheden for at afhjælpe disse problemer.

Meningsfyldt merchandise

I stedte for at give deltagerne på messen noget, de slet ikke kan bruge til noget, så er en flaske vand et rigtig godt alternativ, fordi det tilfredsstiller et naturligt behov. Flasken kan endvidere tages med i bilen til køreturen hjem, og de mennesker du har talt med, vil måske huske samtalen bedre af denne grund. Flasken kan fyldes op igen og levetiden forlænges, for den person, der vælger at gøre det. Hvis du vil skille dig ud fra mængden af merchandise, der findes på de forskellige messer, kan du med fordel tilbyde læskende drikke som iste eller måske endda energidrik med virksomhedens logo på – alt efter hvilket firma du repræsenterer.

Vær posedamen for en dag

På en messe får man ofte samlet en del ting sammen som deltager. Er du standen, hvor man kan få en pose, så er du standen mange gerne vil forbi, så de kan få samling på sagerne. Og det er her, du får muligheden for at tale med de forbipasserende, så de kan høre om din sag og dit produkt. Men nede i posen vil der selvfølgelig også være en beskrivelse af selvsamme.

Previous ArticleNext Article