Skematiser hverdagen med TimeEdit Kommentarer lukket til Skematiser hverdagen med TimeEdit 233

Skematiser hverdagen med TimeEdit Kommentarer lukket til Skematiser hverdagen med TimeEdit 234

Skal det være let og overskueligt at tilrettelægge et nyt skema for næste års undervisning, så er TimeEdit den helt rette løsning. Systemet er det førende i Skandinavien, og det bliver brugt af gymnasier, videregående uddannelser og universiteter, der ønsker en let og overskuelig planlægning.

Let anvendeligt program

TimeEdit er det førende skema- og ressourceplanlægningssystem indenfor Skandinavien, og det er ikke uden grund. Både lærere og studerende har brug for skemaer i hverdagen, og med dette program bliver det hele både nemmere og hurtigere. TimeEdit skræddersyes til hver enkelt kunde, så de passer til krav og behov. Programmet har en række uundværlige færdigheder, der blandt andet består af bedre ressourceudnyttelse og overblik; skematisering af lokaler og undervisere; tilpasset rettighedsstyring; mulighed for Exchange integration og konstant opdatering. Desuden er det nemt at omrokere de forskellige lektioner, lokaler eller undervisere, så alle hele tiden er opdateret. Disse egenskaber er medvirkende til, at TimeEdit er et helt unikt program, der er med til at få styr på hverdagen på de forskellige skoler og uddannelsesinstitutioner.

Et selskab i udvikling

TIMEmSYSTEM er et 100 procent danskejet selskab. Folkene bag udvikler både produkter og komponenter til private og offentlige uddannelsesinstitutioner, og så tilbyder de venlig og kompetent rådgivning. Selskabet har flere ydelser, der indebærer tidsregistrering, vagtplanlægning, integration af forskellige softwaresystemer samt eget tidskoncept, hvor tiden bliver systematiseret i samspil med arbejdstilrettelæggelse, hvor der på forhånd tages højde for overenskomster og arbejdstider. Kort sagt er TimeEdit fra TIMEmSYSTEM den nemmeste løsning, når lektioner, undervisere, tid og regler skal skematiseres.

Previous ArticleNext Article