Vakuumløfteren giver mulighed for fleksible løft Kommentarer lukket til Vakuumløfteren giver mulighed for fleksible løft 333

Når man driver en virksomhed, hvor der jævnligt skal foretages løft af forskellige emner, er det vigtigt at have noget godt udstyr, så medarbejderen ikke belastes unødigt, og emner kan bæres skånsomt rundt. En vakuumløfter virker ved, at vakuumløfteren suger sig fast til det givne emne ved at skabe et stort undertryk. Vakuumkranen består også af en kran, hvor man så kan flytte rundt på emnet, når det har suget sig fast. Vakuumløfteren er smart, da man blot skal føre den ned på overfladen af et emne og så lave få indstillinger om, hvorefter det er muligt at løfte emnet. Der ændres ikke på emnet ved, at der bliver lavet et undertryk, og det er en meget skånsom måde at løfte emner på – se mere her.

Vakuumløftere til en bred vifte af opgaver

Vakuumløftere kan tilkobles en svingkran, traverskran, gaffeltruck og lignende, hvormed den altså kan benyttes til en bred vifte af opgaver. Når vakuumkranen eksempelvis sættes på en svingkran, er det muligt at køre rundt på trucken for at udvælge de emner og få dem løftet ud. På den måde bliver medarbejderen ikke belastet, og det kan også give en mere effektiv arbejdsgang. Vakuumløfteren kan også påsættes en type af kran i et område, hvor mange emner skal løftes fra en højde til en anden eller blot flyttes rundt.

Overvej vakuumløfterens bæreevne

Når der er styr på, hvor vakuumløfteren skal monteres, og hvilken kran der er fordelagtig at benytte, er det også vigtigt at have styr på, hvor mange kilo vakuumløfteren er i stand til at bære. Det er især vigtigt, at man ikke bærer rundt på emner, der er tungere end den vægt, vakuumløfteren er sat til at kunne løfte, mens det heller ikke er nødvendigt med en vakuumløfter, der kan bære 20 tons, hvis man oftest bærer på mindre emner på 100 kg.

Previous ArticleNext Article