Vil du være iværksætter – her er 6 ting du skal vide, inden du starter Kommentarer lukket til Vil du være iværksætter – her er 6 ting du skal vide, inden du starter 217

Vil du være iværksætter – her er 6 ting du skal vide, inden du starter Kommentarer lukket til Vil du være iværksætter – her er 6 ting du skal vide, inden du starter 218

Vil du være din egen chef, ved du hvad den næste store dille er, og har du et enormt drive og gå på mod, så skal du da være iværksætter. Det kan virke som en uoverskuelig opgave at gå efter drømmen om at blive iværksætter, men der er masser af hjælp at hente og massere muligheder for mennesker, der ønsker at være deres egen chef.

Hvor skal du starte?

Det første du skal have helt styr på, er hvad du vil sælge, og hvem du vil sælge det til. Du får aldrig en succesfuld virksomhed uden at have en helt klar plan og være meget tydelige omkring, hvad du tilbyder dine kunder. Den største fejl du kan lave, er at starte en virksomhed der sælger ”noget med sko” for det gør kunderne forvirrede og usikre på, hvad de egentlig kan købe af dig, og så lader de helt være med at handle.

Det andet råd vi kan give, er at arbejde hårdt for det du vil opnå. Der er kun en vej til succes, og det er den med hårdt arbejde. Den eneste formidlende omstændighed, er at arbejde aldrig er rigtigt surt hvis du arbejder med noget, du virkeligt elsker.

Du kommer langt med gode rådgivere

Der kan være rigtigt mange juridiske forhold, som du skal tage dig af, når du vil starte en virksomhed. Du skal beslutte hvilken selskabsform, du vil oprette din virksomhed under, der er fordele og ulemper ved dem alle, og det er op til dig at finde ud af, hvilken der passer bedst til dig. Der er også rigtigt mange kontrakter der skal underskrives og udarbejdes, og det kræver et trænet øje at være sikker på, at du ikke render i en fælde og kommer til at skrive under på noget, der ikke er til din fordel. Derfor er det en rigtigt god ide at få erhvervsrådgivning, når du vil kaste dig ud som iværksætter.

Som virksomhedsejer er der også mange krav til, at du indberetter skat og moms, laver årsregnskab og budgetter. Hvis du som så mange andre ikke er tryg i den verden, så kan du få en revisor. På billig revisor, kan du få 3 uforpligtende tilbud på din revisionsopgave, nemt og hurtigt.

Når du skal vælge din virksomheds navn, skal det leve op til rigtigt mange krav. Det skal være let at sige og let at huske, og så må det rigtigt gerne fortælle noget, om det produkt du sælger. Virksomhedens navn er rigtigt vigtigt, for det er næsten umuligt at skifte navn, når først kunderne har lært dig at kende.

Det sidste råd du får handler om din digitale tilstedeværelse. Du kan ikke have en virksomhed uden også at have en hjemmeside. Kunderne bruger din hjemmeside til at danne sig en ide om din virksomhed og dine produkter. Det er her de søger på din adresse, og her de leder efter et telefonnummer, når de har spørgsmål. Derfor er det rigtigt at have en hjemmeside med et domænenavn, der afspejler dit firmanavn, og helst et der ender på .dk. Din hjemmeside skal være let at finde rundt på for kunderne og give den information, som de har brug for. Derudover skal du undersøge, om dine kunder bruger de sociale medier, og hvilke. Der er nemlig rigtigt meget værdi i at være tilstede på den sociale platform, som de bruger.

Previous ArticleNext Article