Effektiviser, optimer – kløv dit brænde med stærk maskinkraft Kommentarer lukket til Effektiviser, optimer – kløv dit brænde med stærk maskinkraft 280

Tid sparet er tid vundet. Står du overfor i dit daglige liv at skulle kløve brænde, er det måske nu, du skal være ekstra opmærksom. Fra marts 2019 er der nemlig dukket et helt nyt sortiment af brændekløvere op, som kan være med til at gøre forskellen i hvor effektivt man i projektet om at kløve brænde kan få jobbet udført. Interesseret? Det er helt forståeligt!

Hvad er særligt ved de nye brændekløvere?

En brændekløver er vel bare en brændekløver – eller hvad? Men faktisk er det mere end blot det, selvom man i og for sig kan sige, at der er noget om snakken. Med et udvidet sortiment af brændekløvere, er der dog mange muligheder når det handler om brugsværdien, og det er på samme tid muligt at investere i præcis den rette brændekløver til ens egne specifikke brændekløvningsbehov. Klik her og udforsk udvalget af brændekløvere til traktorer til bunds, eller læs mere nedenfor om nogle af de forskellige kvaliteter ved det udvidede sortiment af brændekløvere.

Fra én type til den næste: En gennemgang

Hos de nye brændekløvere er variation et nøgleord. Sortimentet har nemlig en spredning, der dækker over alt fra 6 til 20 tons kløvetryk. Desuden er priserne overkommelige, og giver plads til muligheden for at vælge den rette brændekløver efter både behov og budget. Hver især møder de nye brændekløvere desuden de nyeste forskrifter for sikkerhed.

På nogle af modellerne kan kløveknivens vandring justeres efter størrelsen på træet, hvilket kan være med til at effektivisere brugen af tid. På andre modeller er denne justering ikke mulig, men her er der til gengæld andre fordele at hente. Føler du dig inspireret, er det bare med at kaste et blik forbi og lære mere om udvalget, for eksempel med blik for, hvilken type brændekløver, du kunne have brug for.

Previous ArticleNext Article