Gå sommeren i møde i farver Kommentarer lukket til Gå sommeren i møde i farver 267

Gå sommeren i møde i farver Kommentarer lukket til Gå sommeren i møde i farver 268

Denne sommer bliver helt sikkert alt andet end kedeligt. Moden dikterer farver og prints i lange baner, og du finder det på alt til sommerlooket fra top til tå. Det er især blomsterprints, som butikkerne bugner med, og der er derfor rig mulighed for at få et superfeminint, romantisk look. Du bliver helt sikkert vild med det.

De fine prints åbner op for hyggelige sommerstunder. Farverne spreder god energi, og du kan vælge lige dem, der matcher dit humør. Det bliver en skøn sommer.

Sådan stiler du i farver

Er du den modige type, vil du nok være glad for de nærmest uendelige mange udgaver, der bugner i butikkerne. Et tip, du kan gå efter for at undgå et rodet look, er at vælge de samme nuancer. På den måde vil du se stilet ud og dit tøjvalg vil vise, at de ikke er valgt tilfældigt. Tværtimod vil du være yderst in i den kommende modesæson.

Hvis du derimod hellere vil tone stilen ned, skal du først og fremmest vælge en grundfarve. Derefter handler det om at finde et print med farver, hvor en af dem går igen i basisfarven. Det giver et roligt, velovervejet look, der både viser, at du er med på moden, mens du ser stilren ud.

Uanset om du er i humør til kjole eller bukser, kan du regne med farver i lange baner. Er du på udkig efter et lækkert brand, kan du med fordel kigge på det danske designerbrand Nué notes. De gør nemlig meget i at sikre dig mulighed for at nyde en farverig sommer.

Previous ArticleNext Article