Garn, du kan strikke af hele året Kommentarer lukket til Garn, du kan strikke af hele året 361

Garn, du kan strikke af hele året Kommentarer lukket til Garn, du kan strikke af hele året 362

Der er nu noget helt særligt ved at strikke. De mange masker kan strikkes sammen til de skønneste sager, som du, din familie og dem du har nær med garanti vil få masser af glæde af. Men der findes rigtig mange forskellige garner at vælge i mellem. Nogle tråde er tykke, andre er tynde. Nogle er silkebløde, mens andre har en mere ru tekstur.

Er du på udkig efter et lækkert helårsgarn med nogle fantastiske kvaliteter, så bør du helt sikkert overveje at strikke med merino uld. Dette skønne garn kommer fra merinofår, og det er kendetegnet ved at være ekstremt blødt og nemt at arbejde med. Fårene skal kunne holde varmen i isende kulde, og de skal også kunne klare varme, hvorfor deres uld også er helt unik. Så unik, at du med dets kvaliteter kan lave alt lige fra lette sommerbluser til varme tørklæder.

Strik lige, hvad du har lyst til

Den skønne uld fra merinofår tillader dig at skabe lige præcist det udtryk, du allerhelst vil have. Vælg garnet i din yndlingsfarve eller den farve, du tænker vil falde i god jord hos modtageren, og så er det bare at komme i gang. Skal dit nørkleri have et florlet og elegant udtryk, kan du med fordel gå med en tykkere pind og et fint hulmønster. Ønsker du i stedet en lun strik, så gå med en tyndere pind.

Mulighederne er mange, men faktum er, at uanset hvad du skal strikke, så er du altid sikker på at få et godt resultat med uld fra merinofåret. Dets komplekse struktur og skønne egenskaber gør det til et fantastisk helårsgarn, så uanset om du skal strikke en sommerbluse i sommerferien eller en varm sweater i juleferien, så kan det lade sig gøre med merino uld.

Previous ArticleNext Article