Hold et fantastisk babyshower med babyshower lege Kommentarer lukket til Hold et fantastisk babyshower med babyshower lege 313

Hold et fantastisk babyshower med babyshower lege Kommentarer lukket til Hold et fantastisk babyshower med babyshower lege 314

Hvis du kender en, som snart skal være mor, er det en rigtig god idé at holde et babyshower for hende. Det er en sød tanke, som den kommende mor uden tvivl vil sætte pris på. Et babyshower er en god måde at vise, at du glæder dig til den kommende lille.

Når der skal holdes babyshower, er det væsentligt, at du arrangerer nogle babyshower lege. Det er en sjov måde at holde gæsterne underholdet på, så alle går fra festen med en fed oplevelse. Der findes et hav af forskellige lege, som er oplagte til et babyshower. Du bør derfor overveje, hvilke du synes bedst om, og tage dem med til det kommende babyshower.

3 sjove babyshower lege

Hvis du ikke kender så meget til forskellige babyshower lege, er der her 3 sjove ideer, som du kan overveje at bruge.

  1. Smag på babymad: Dette er en sjov leg, som går ud på, at den kommende mor, skal gætte hvad der er i forskellige typer af babymad. Hun får et bind for øjnene, og derefter serverer i maden for hende og lader hende gætte. Der er også mulighed for at udvide legen med en pointskala, hvor moren skal give den enkelte ret point. Det er en rigtig sjov leg; særligt fordi babymad ikke altid smager lige godt.

  2. Placer babyen på moren: Denne leg fungerer lidt som den klassiske leg, hvor man skal sætte halen på æslet. I stedet for et æsel og en hale, bruges der her en mor og en baby, lavet i pap. Deltagerne skal have bind for øjnene, og den som rammer bedst vinder.

  3. Ingen baby-ord: Denne leg fungerer på den måde, at alle får et antal klistermærker, når de ankommer. Når nogen siger et baby-ord, skal den som hører det have et klistermærke fra personen. Den med flest klistermærker vinder.

Previous ArticleNext Article