Kommentarer lukket til 261

Skal dit firma holde fest, her er hvad du mangler

En fest koster mange penge især hvis der skal være mange mennesker, fx til en firmafest. Det kunne være en julefrokost, hvor du har lagt meget energi i det og har købt god mad. Du regner med at få en fantastisk aften, men der mangler bare noget. Noget der kan skabe den helt rigtige stemning. Her vil en dj være et perfekt bud. Men en dj kan du skabe en god stemning og byde op til festligheder og dans.

Hvad er en dj egentlig

Nogen kender det måske som en disk jockey, mens det nu om dage omtales som en dj. Definitionen af en dj er En person, der spiller indspillet musik for andre mennesker. Det er det, ikke mere og ikke mindre. Læs denne sætning igen. Som du kan se, siger det ikke, at DJ´s nødvendigvis laver musik, at de kan scratch, eller at en ægte DJ skal spille vinylplader. Faktisk, er de fleste af myterne omkring DJ’s erhverv, noget der har at gøre med det fjerde ord i denne definition: “spiller.” Oftest tror folk, at en DJ spiller musik ligesom en pianist eller en violinist gør, hvorimod i virkeligheden spiller han eller hun simpelthen numre lavet af andre mennesker.

Derfor skal du hyre en dj til at stå for musikken

Ved at hyre et professionelt DJ-firma giver det dig mulighed for at slappe af og faktisk nyde den fest, du har brugt så meget tid på at organisere. Ena anden god ting ved det er at du har en mindre ting at tage dig af til festen. Hvis du vil ansætte en DJ, kan du se, om de har videoer / optagelser af deres forestillinger for at sikre, at de er, hvad du ønsker. Såfremt du ønsker en dj, så lej de bedste dj’s her, for at få en ekstra god aften.

Previous ArticleNext Article