Vandfrie urinaler – er det det nye? Kommentarer lukket til Vandfrie urinaler – er det det nye? 363

Der er rigtig mange fordele forbundet med vandfrie urinaler fremfor gamle traditionelle urinaler med vand eller sensor. Et urinal, der ikke bruger vand, er populære lige nu. Nogle af fordelene ved disse urinaler er blandt andet, at de fjerner den dårlige lugt, der ofte er ved urinaler, samtidig med at der er mange penge at spare på vandregningen. Faktisk er der flere tusinde kroner at spare, hvilket er en ret væsentlig faktor for virksomheder eller institutioner, som skal tilbyde mange toilet faciliteter.

Værd at vide

Når man skal vælge vandfri urinaler fra URIMAT®, er der nogle ting, som er mere betydningsfuldt end andet. Det er bl.a. at:

  • urinalerne skaber et 100 % lugtfrit miljø
  • det er den laveste førstegangs-investering, der er på markedet
  • der må bruges helt almindeligt vand til rengøringen af urinalerne
  • der er en vandbesparelse på gennemsnitligt 150.000 l. pr. urinal
  • og sidst men ikke mindst, så er der ingen behov for brug af spærrevæske eller vandlåse i urinalerne

Og som noget helt specielt har disse urinaler den patenteret løsning med en MB-ActiveTrap, som sørger for en helt bestemt gennemstrømning af urinen. Der forebygges derved blokering af afløbet grundet aflejringer fra organisk affald. Samtidigt sikrer en unik membran, at gasser fra kloakken kan trænge op igennem membranen.

En bæredygtig løsning

Ikke nok med at urinalerne er lugtfri og sparer dig penge, så er det også en 100 % bæredygtig løsning. Urinalerne er fremstillet af det genanvendelige materiale polykarbonat, som sprøjtestøbes på, hvilket gør urinalet ekstra stærk og sikker. Overfladen af polykarbonat reducerer resterne af urin på overfladen af urinalet, og eftersom at denne overflade ikke er porøs forhindres en eventuel udvikling af bakterier og ildelugt. Der er derfor lagt stor vægt i materialevalg samt produktionsprocessen ved disse lugt- og vandfri urinaler.

Previous ArticleNext Article