Sådan sparer du penge på din elregning Kommentarer lukket til Sådan sparer du penge på din elregning 369

Som boligejer er der en del omkostninger i forbindelse med vedligehold og drift af son ejendom, hvad end der er tale om en lejlighed en villa eller et rækkehus. Og sammenlagt kan der faktisk være tale om en ret tung omkostning, når man hver måned får en regning for de mange forhold, der er knyttet til eje eller for den sags skyld leje af en bolig.

I artiklen her kigger vi ind i, hvordan man som boligejer eller -lejer kan spekulere i sin boligudgift, således at man muligvis på månedlig basis kan spare penge. Læs med videre og find ud af, hvordan du kan få en billigere bolig ved at lave nogle små og ret simple ændringer i din ejendomsdrift.

Spar på energiregningen ved billigere strøm og et mindre forbrug

Selvfølgelig kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at man kan spare penge ved at reducere sit energiforbrug. Det giver jo lidt sig selv, at man ved brug af mindre energi også får en lavere elregning sidst på måneden. Men vidste du også, at man faktisk kan spare penge ved at sammenligne elregningen med elpriserne hos forskellige elselskaber? Faktisk forholder det sig sådan, at det langt fra er alle elselskaber, der har samme pris på el, og hvis du er lidt snedig, når du leder efter nyt elselskab, vil du også kunne se, at der faktisk kan være ret mange penge at spare på din elregning. Pris på el er nemlig ofte variabel og fungerer i hovedtræk på samme måde som køb og salg af aktier. Nogle gange er prisen høj, mens den andre gange er lav. Elselskaberne sætter deres pris på el efter, hvad de gennemsnitlig køber det til, når deres spekulative indkøbere handler på el-børsen, og hvis elselskabet er dygtige til at få en lav pris, vil de også tilbyde dig en lavere, men fast pris på el. Og det er til din fordel, hvis du gider sætte dig ned og sammenligne forskellige elselskaber og deres elpriser.

Er du smart, kan du tilmed vælge at udfordre sælgerne hos de respektive elselskaber ved at bruge de varierende priser som forhandlingskort. Spørg ind til, om ikke et elselskab kan gøre det billigere end dennes konkurrent – og så kan det være, du kan presse prisen endnu mere, end den allerede var hos den billigste udbyder. Og så har du pludselig sparet en betydelig sum på din elregning, som du jo givetvis kunne bruge på noget, der var lidt sjovere.

Previous ArticleNext Article