Spar penge i hverdagen med disse to smarte tricks Kommentarer lukket til Spar penge i hverdagen med disse to smarte tricks 336

Hvis du er studerende, og du synes, det kan være lidt svært at få økonomien til at hænge sammen, når du har en dyr husleje og samtidig kun får SU og lidt løn fra dit studiejob, så læs med her og bliv klogere på smarte tricks, der kan spare dig for mange penge i hverdagen.

Læg en madplan, hold øje med tilbud og køb varer med kort holdbarhedsdato

En af de bedste måder at spare penge på maden er ved at planlægge, hvad du skal have at spise i løbet af ugen. Kig tilbudsaviser igennem og planlæg maden ud fra de varer, der er billige i den kommende uge, og køb derefter ind til hele ugen på én gang. Så undgår du at skulle forbi supermarkedet flere gange i løbet af ugen, og du minimerer derved risikoen for at du gør impulskøb. Hold også øje med varer, der har kort holdbarhedsdato. Ofte kan du fryse disse madvarer ned i mindre portioner, og derefter tage dem op, når du har brug for dem – og voila, du har sparet en masse penge og et par ture ned i supermarkedet.

Undersøg, om du kan finde billigere alternativer til dine faste udgifter

Mobilabonnement, forsikringer, a-kasse, fagforening, musik- og streamingtjenester, fitnessmedlemskab og så videre – du har højst sandsynligt mange faste, månedlige udgifter, og de fleste vil føles nødvendige for dig. Der findes dog ofte et billigere alternativ, hvis du blot undersøger markedet lidt, og er villig til at skifte. Eksempelvis kan studerende ofte få gratis medlemskab af a-kasse og fagforening, og der kan også være rabat at hente på forsikringer. Og vidste du, at du kan få Netflix for kun 17 kroner om måneden? Se hvordan på https://www.bt.dk/viralt/saadan-kan-du-faa-netflix-til-kun-17-kroner.

Previous ArticleNext Article