Bliv underholdt på rejsen Kommentarer lukket til Bliv underholdt på rejsen 224

Vi kender alle til det. Tiden kan føles lang og nærmest uendelig, når man er på vej på ferie. Rejsetiden er ofte meget kedelig, og derfor kan der være behov for noget, man kan underholde sig ved. Og mens nogle finder det vældig interessant at sidde og læse en god bog, er der andre, der har behov for noget, der er lidt mindre forpligtende. Og det er netop derfor, at den helt perfekte løsning kan være en god film fra genren coming of age. Er det noget der lyder interessant? Så læs med.

Du må ikke blive for optaget af den film, du ser i lufthavnen

Når man skal underholdes, for eksempel når man venter på at skulle flyve eller måske, mens man sidder i flyet, er det vigtigt, at man ikke bliver så optaget af en film, at man ikke bemærker, hvad der foregår omkring en. Især i lufthavnen kan det nemlig være en stor hindring, hvis man for eksempel ikke hører de ting, der bliver sagt i højtaleren eller man selv helt glemmer tid og rum, fordi man er helt opslugt af det, der foregår på skærmen foran en. Og derfor er der ikke en genre, der er mere perfekt til den ventetid end coming of age.

Vælg en uforpligtende genre som coming of age

Dette er en genre, der er dejligt uforpligtende, idet den tager udgangspunkt i ungdomsfilm. Det vil sige, at det ofte er skøre scenarier eller komiske og romantiske scener, der udspiller sig på skærmen. Og tit er de så langt fra virkeligheden, man kan have svært ved at forholde sig til dem. Derudover er sådanne film også meget ofte forudsigende, og derfor gør det ikke noget, at man lige er uopmærksom et øjeblik, mens man lytter til stewadessen, for man kan altid falde hurtigt og naturligt ind i handlingen igen.

Previous ArticleNext Article