Rejseguide: Det skal du se i Sydafrika Kommentarer lukket til Rejseguide: Det skal du se i Sydafrika 276

Hvis du planlægger en rejse til Sydafrika, kan du godt glæde dig. Sydafrika er et utroligt smukt land, der byder på mange, og alsidige oplevelser. Det er et stort land, hvor der er noget for enhver. Men det kan også gøre det lidt uoverskueligt, når man skal planlægge sin rejse, og gerne vil opleve det hele – hvilket altså er helt umuligt, medmindre du har mere ferie end de fleste. Så læs med her, hvor der kommer nogle forslag til, hvad du absolut ikke må gå glip af i Sydafrika.

Historiske Cape Town

Cape Town er et must af flere årsager. Men en af de største, er, at her kan du virkeligt se og mærke historien, som du har lært om i skolen. Udenfor Cape Towns kyst ligger Robben Island. Øen der altid har været brugt til fængsel, og som i mange år husede Nelson Mandela. Det er en intens oplevelse, at se cellen hvor denne imponerende og historiske mand sad fængslet. Robben Island er desuden på UNESCO’s verdensarvsliste, og er altså virkeligt en seværdighed, der er værd at se. Cape Town byder dog heldigvis også på mere glædelige oplevelser, og blandt gademusikanter, fantastiske restauranter og luksuriøse hoteller, finder du helt sikkert feriestemning og godt humør. 

Afrikas vilde dyr

Når du er i Sydafrika, skal du naturligvis også opleve de imponerende dyr som findes her, både på land og i vandet. Du kan tage på hajsafari i Cape Town, hvor du kan være så heldig at møde den frygtede hvidhaj. Hvidhajen har fået sit dårlige ry fra film, da de faktisk meget sjældent angriber mennesker. Men der er ingen tvivl om, at her er et frygtindgydende rovdyr! Du kan også tage på safari på den afrikanske savanne, hvor du kan se alle de ikoniske afrikanske dyr. Her er der elefanter, giraffer, løver og gazeller, for ikke at tale om bøfler, leoparder og næsehorn. At se alle disse dyr i deres naturlige omgivelser, er en oplevelse du ikke vil gå glip af. Der ydes hver dag en kæmpe indsats for at bevare dyrene, og den natur de lever i. Men mange er yderst truede, og det er et privilegie at kunne se dem leve frit.

Tag på vandretur

Det lyder måske umiddelbart ikke som den bedste ide at tage på vandretur i et land, der byder på så frygtindgydende rovdyr. Men faktisk er det både muligt, og en enestående oplevelse, at tage på vandretur i Sydafrika. Som nævnt er det et stort og alsidigt land, og det gælder selvfølgelig også for naturen. Tager du med dit rejseselskab, er det med garanti fuldstændigt sikkert. Så husk at pakke vandreskoene med, og tag ud at se den enestående natur på helt tæt hold. Det vil du absolut ikke fortryde.

Er du blevet inspireret til en rejse til Sydafrika, så kig på https://www.africatours.dk/hvor du kan finde lige den rejse, der passer bedst til dig. Rigtig god tur!

Previous ArticleNext Article