Rygestopmidler er en guldgrube Kommentarer lukket til Rygestopmidler er en guldgrube 413

At mange danskere vælger at starte et rygestop gavner ikke kun samfundet, som kan spare mange penge på behandlinger, men også de mange virksomheder, som lever af at sælge rygestopmidler. Især på nettet bliver der brugt mange penge på hjælpemidler til rygestop i disse år. Det har helt automatisk ført til en mere intens konkurrencesituation, idet mange forretningsdrivende har set potentiale i markedet for rygestopmidler.

I blogindlægget får du et indblik i, hvilke rygestopmidler der storsælges på det danske marked, og hvorfor netop disse produkter er så eftertragtede herhjemme.

E cigaretter

E cigaretten og dertilhørende e væske bliver i højere grad end førhen brugt som et alternativt rygestopmiddel. Disse produkter er især populære blandt de rygere, som gerne vil kvitte cigaretterne, men som ikke helt kan undvære følelsen af at ryge.

Med en e cigaret damper du i stedet for at ryge – de to ting minder dog meget om hinanden. Den helt store forskel ved de to produkter er, at du slipper for at indtage tjære og andre skadelige kemikalier, hvis du vælger den elektroniske cigaret.

Der er delte holdninger til, om det er klogt at bruge en e cigaret i forbindelse med et rygestop. Du kan evt. spørge din læge om, hvad han eller hun synes om idéen. Der er nemlig en række ulemper ved at indtage damp gennem en e cigaret, som man ikke bør se bort fra.

Nikotinplastre

Du har også mulighed for at prøve kræfter med det berømte nikotinplaster, hvor du nemt og smertefrit får dækket dit nikotinbehov gennem et plaster. Dette plaster skal blot sættes på et rent, tørt og ubehåret hudområde, hvor det skal have lov til at sidde i omkring 16 timer, medmindre andet fremgår af brugsvejledningen. Du kan med fordel tage plastret på om morgenen og fjerne det igen inden sengetid. Det bør svare til omkring 16 timer.

Plastrene forhandles i forskellige styrker – typisk fra 10 til 25 mg.

Læg vejen forbi dit lokale apotek eller køb produktet på nettet, hvis du mangler en hjælpende hånd til at gennemføre dit rygestop. Nikotinplastrene har fungeret glimrende for mange og vil formentlig også kunne gøre en forskel for dig. Det er i hvert fald værd at give plastret en chance.

Nikotintyggegummier

Slutteligt vil vi gerne slå et slag for at gøre brug af nikotintyggegummier i forbindelse med et rygestop. De findes i utallige smagsvarianter – bl.a. med smag af mint og frugt. Du får altså en god smag i munden, samtidig med at du får dækket dit behov for nikotin. Det er da en rigtig win-win situation.

Du finder altid det største udvalg af nikotintyggegummi på nettet. Dog er der også mulighed for at shoppe det nikotinholdige tyggegummi i mange kiosker og på apoteker landet over. Sammenlign evt. priser på nikotintyggegummi for at finde den billigste forhandler.

 

 

Previous ArticleNext Article