Billige batterier til bærbare, mobiltelefoner, tablets, robotstøvsugere og meget mere Kommentarer lukket til Billige batterier til bærbare, mobiltelefoner, tablets, robotstøvsugere og meget mere 399

Robotstøvsugeren kører ikke længe ad gangen, før den løber tør for strøm. Den bærbare computer har brug for at være i opladeren hele tiden og mobilen løber tør for strøm uden varsel. Elektronik har brug for at blive udskiftet en gang i mellem. Enten kan man vælge at udskifte hele produktet eller få nye batterier. Lige meget om du gerne vil skifte din gamle computer ud til en ny model, eller om du blot ønsker at give den et nyt liv ved at udskifte batteriet, så kan du med fordel shoppe det online. Der er nemlig penge at spare, især hvis man orienterer sig godt. Så her er nogle gode råd til, hvordan du spare penge, når du shopper online.

Fem gavnlige råd

  • Det er nemmere at danne sig et overblik over tilbud og priser, når man shopper online. Hvis du eksempelvis er interesseret i en bestemt ny mobil, så kan du tjekke på prisen på forskellige prisportaler. De hjælper med at sammenligne priser, så du har chancen for at købe den det billigste sted.
  • Handel stort ind. Hvis du vælger at afgive en stor bestilling i stedet for flere små, så kan du ofte spare fragten. Så hvis du står og skal bruge flere forskellige produkter, kan du med fordel forsøge at finde dem på én hjemmeside. Det gælder i nogle tilfælde også selvom produkterne er lidt dyrere på den enkelte hjemmeside. Prisforskellen udligner sig, når du slipper for fragt på flere forskellige hjemmesider. Overvej dog altid om du har brug for de produkter, som du bestiller, så du ikke blot lader dig rive med for at undgå fragt.
  • Hvis du shopper online kan du i nogle tilfælde indløse rabatkoder. Så inden du afgiver din bestilling, så kan det være en god idé, at du orienterer dig om der er aktuelle rabatkoder. Enten skriver firmaerne det på deres egen hjemmeside ellers kan du forsøge at søge efter firmaets navn. Det er værd at prøve.
  • Nogle gange kan man godt blive fristet til at bestille noget nyt og smart fra USA eller et andet land uden for EU. Du skal dog være opmærksom på, at det kan blive en dyr affære, og dermed sparer du måske slet ikke de penge, som du regnede med. Shopper du udenfor EU risikerer du nemlig, at dine bestilte varer pålægges told og afgifter, hvilket kan være en stor udgift. Derfor skal man være påpasselig med at lade sig friste af et godt tilbud – hvis det stammer fra den anden side af Atlanten.
  • Sidste råd knytter sig til udgifter, som kan være lidt ”usynlige”, men som i det store billede godt kan løbe op i mange penge. Når man handler online, kan der nemlig komme gebyr på betalingen. Det er ofte ret små beløb, men hvis man handler flittigt, så bliver det jo til meget. Mange bække små, gør en stor å. Derfor kan det være en god idé at tjekke op på gebyret og eventuelt vælge gebyrfrie webshops.
Previous ArticleNext Article