Kamera eller smartphone til rejsen? Kommentarer lukket til Kamera eller smartphone til rejsen? 399

Hvis du skal ud og rejse, vil du nok gerne have muligheden for at tage billeder af det, du oplever, så du har nogle gode ferieminder, og så du kan vise familie og venner, hvad du har set og lavet. Mange nyere smartphones har et rimelig godt kamera indbygget, så tvivlen kan opstå, om man skal investere i et nyt kamera, eller om det er nok at have smartphonen med sig på ferien. Læs med her, hvor du bliver præsenteret for nogle fordele og ulemper ved begge valg, og bliv klogere på, hvad du skal vælge.

Derfor bør du vælge et kamera

Hvis du går meget op i fotografering, og hvis du gerne vil tage helt skarpe billeder, uanset om det er mørkt eller lyst, så bør du investere i et godt kamera. De rigtig gode kameraer, eksempelvis spejlreflekskameraer, kan ikke sammenlignes med kameraet i en smartphone – de er bare bedre, og kan indstilles til at tage enhver situation og ethvert lysfald. Med et godt, professionelt kamera i hånden, er du garanteret billeder, som vil gøre familie og venner vildt misundelige på din rejse!

Derfor bør du vælge en smartphone

Hvis du er lidt mindre foto-entusiast, kan du sagtens nøjes med kameraet fra en smartphone – hvis telefonen vel og mærket er forholdsvis ny og har et godt kamera. I de nyeste telefoner som eksempelvis Samsung S9, Oneplus 6 og iPhone X er kameraerne meget veludviklede og højteknologiske, og de kan tage avancerede billeder, hvis man formår at bruge dem korrekt. Hvis dine hensigter med billederne for det mest er at uploade dem på sociale medier, er der god grund til at bruge telefonen frem for kameraet, da du lettere kan uploade dem, når du tager dem direkte med telefonen. Har du, ud fra dette, besluttet dig for at bruge smartphonen til kamera på ferie, bør du også læse med her, hvor du kan se, hvor galt det kan gå, hvis man ikke tænker over sit dataforbrug i udlandet.

Previous ArticleNext Article