Sådan optimerer du dine elektroniske gadgets Kommentarer lukket til Sådan optimerer du dine elektroniske gadgets 370

Vi er efterhånden så vant til, at alt vores elektronik skal reagere med lynets hast og fungere upåklageligt, at vi oftere og oftere udskifter elektronik, der egentlig stadig fungerer, men måske blot har brug for en optimering. Her får du nogle gode råd til, hvordan du kan optimere dine elektroniske gadgets i stedet for at kassere og købe nyt i flæng.

 

En smadret skærm er ikke meget værd

En telefon kan være ekstremt skrøbelig, og især iPhones kan let gå i stykker, hvis de bliver tabt på gulvet. En skærm, der er krakeleret, eller hvor der er store ridser og flænger i, er ikke meget værd, men det er muligt at få den skiftet. Nogle vælger at gøre det selv, men hvis man vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, så telefonen stadig virker upåklageligt efterfølgende, bør man få en professionel til at hjælpe med det. Der findes mange stedet at få foretaget iPhone reparation i København, men ikke alle er lige dygtige – hvis du vil være sikker på, at din skærm bliver fikset ordentligt, bør du overveje at kigge forbi iPhone Reparation København.

 

Ladere og batterier er noget af det vigtigste

På computere såvel som telefoner er både laderen og batteriet nogle af de vigtigste elementer – udstyret kan ikke bruges, hvis der ikke er strøm på, og batteriet kan ikke lades på uden en lader. Er din telefon eller computer begyndt at miste strøm alt for hurtigt, kan du overveje at få skiftet batteriet, og derved forlængere udstyrets levetid. En ny lader er også et godt udgangspunkt, hvis ledningen på din nuværende lader er flosset og itu. Der har været flere sager, hvor en lader har startet en brand i et hjem, så sørg for at køb originale ladere, og tag dem ud af stikkontakten efter brug.

Previous ArticleNext Article